FIȘĂ DE DOCUMENTARE PASTE FĂINOASE
13 martie 2019, 07:29
Pastele făinoase sunt obţinute din aluat crud prin malaxare, compactizare şi uscare pana la 12-13%. Se mai numesc şi “conserve de aluat”.
Materiile prime utilizate in producerea acestora sunt : făina alba cu conţinut mare de gluten, granulatie mare şi sticlozitate mai mare de 70%, apa cu duritate medie şi alte ingredient (amestec de ou, lapte, concentrate proteic de soia, extracte de carne, uleiuri, margarină, făinuri de legume şi fructe)
Învăţământ profesional şi tehnic - Comerţ - Lecţii - Clasa a 9-a;
Subtip: Sinteza/Prezentare
Metode: Metode activ-participative
42 materiale
Review-uri (0)
0 stele
Adăugaţi un review
Nu există niciun review
Lecţii recomandate de comunitatea Didactic.ro
Lectie Calitatea produselor si serviciilor
Învăţământ profesional şi tehnic - Comerţ - Lecţii - Clasa a 9-a;
0 comentarii
Etapele aplicarii Legii 319/2006 privind securitatea sănatatea în muncă.
Învăţământ profesional şi tehnic - Comerţ - Fişe de lucru - Clasa a 9-a;
miaritivoi | Colegiul Economic "E.Gojdu" Hunedoara
0 comentarii
FLUXURI IN CADRUL UNITATII ECONOMICE
Învăţământ profesional şi tehnic - Comerţ - Teste - Clasa a 9-a;
stanelenatargoviste | Colegiul Economic "Ion Ghica" Targoviste
0 comentarii
Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.