FIȘĂ DE EVALUARE - OZE
22 noiembrie 2020, 20:06
Modulul: Biochimia produselor alimentare
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Teste - Clasa a 11-a;
25 materiale
Review-uri (0)
0 stele
Adăugaţi un review
Nu există niciun review
Teste recomandate de comunitatea Didactic.ro
Fişă de evaluare - ANALIZA SENZORIALĂ A DROJDIEI DE PANIFICAŢIE
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Teste - Clasa a 11-a;
ancas11 | Colegiu Tehnic "Gheorghe Cartianu" Piatra Neamt
0 comentarii
Fişă de evaluare ANALIZA SENZORIALĂ A APEI
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Teste - Clasa a 11-a;
ancas11 | Colegiu Tehnic "Gheorghe Cartianu" Piatra Neamt
0 comentarii
Analiza senzorială a pâinii- fișă de evaluare
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Teste - Clasa a 11-a;
ancas11 | Colegiu Tehnic "Gheorghe Cartianu" Piatra Neamt
0 comentarii
Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.