Şcoala cu
bune practici

70 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

docx FIȘĂ DE LUCRU- Analiza senzorială a sării comestibile

6 septembrie 2024, 19:42

0 stele | 0 review-uri

Clasa a XI-a:Modulul II: Efectuarea analizelor in industria moraritului si panificatiei - laborator
Anul III Brutar- patiser- preparator produse făinoase

ancas11
30 materiale
0 au spus Mulţumesc.
0 comentarii
4 descărcări

Review-uri (0)

0 stele Adăugaţi un review

Nu există niciun review

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Fişe de lucru recomandate de comunitatea Didactic.ro

Vizualizaţi
1 review
787 descărcări

Adăugat la:
04.06.2012

Recomandat de moderator Vitamine

Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Teste - Clasa a 11-a;

octavian_m5 | Liceul Tehnologic Ion Podaru

3 au spus Mulţumesc.   0 comentarii

Vizualizaţi
0 review-uri
8 descărcări

Adăugat la:
06.09.2024

Analiza senzorială a sării comestibile- FIȘĂ DE LUCRU

Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Fişe de lucru - Clasa a 11-a;

ancas11 | Colegiu Tehnic "Gheorghe Cartianu" Piatra Neamt

0 au spus Mulţumesc.   0 comentarii

Vizualizaţi
0 review-uri
13 descărcări

Adăugat la:
07.09.2024

Analiza senzorială a pâinii- fișă de evaluare

Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Teste - Clasa a 11-a;

ancas11 | Colegiu Tehnic "Gheorghe Cartianu" Piatra Neamt

0 au spus Mulţumesc.   0 comentarii

Articole recomandate

Resurse educationale moderne pentru clasa a IX-a!

Lectii interactive la Geografie, Fizica, Chimie, Biologie si Matematica!

Azi: 10 evenimente

«NOIEMBRIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Gânduri la începutul anului școlar 24/25. Votați dar vă rugăm să și comentați!

184 voturi | 11 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN