Influența temperaturii asupra microorganismelor
6 martie 2024, 11:41
Fișa de documentare prezintă schematic efectele temperaturii ridicate/coborâte asupra microorganismelor și metodele de conservare a alimentelor cu ajutorul temperaturii.
Învăţământ profesional şi tehnic - Microbiologia resurselor naturale - Lecţii - Clasa a 10-a;
Subtip: Sinteza/Prezentare
Abordări: Abordare integrata
12 materiale
Review-uri (0)
0 stele
Adăugaţi un review
Nu există niciun review
Lecţii recomandate de comunitatea Didactic.ro
Învăţământ profesional şi tehnic - Microbiologia resurselor naturale - Planificări - Clasa a 10-a;
m22222 | Colegiul Tehnic de Industrie Alimentara Suceava
0 comentarii
Microorganisme in industria alimentara
Învăţământ profesional şi tehnic - Microbiologia resurselor naturale - Lecţii - Clasa a 10-a;
diana1969 | Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară "Terezianum" Sibiu
0 comentarii
Influența temperaturii asupra microorganismelor
Învăţământ profesional şi tehnic - Microbiologia resurselor naturale - Lecţii - Clasa a 10-a;
alyens | Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară "Terezianum" Sibiu
0 comentarii
Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.