Lucrare de laborator "Identificarea substantelor nutritive in produsele alimentare"
3 februarie 2019, 13:27
Se identifica glucide, lipide si proteine in probe de produse alimentare foarte des utilizate in alimentatia zilnica prin reactii specifice.
Învăţământ liceal - Chimie - Fişe de lucru - Clasa a 11-a;
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Clasa a 11-a;
Subtip: Fisa recapitulativa
Metode: Metode activ-participative
Abordări: Activitate practica
20 materiale
Review-uri (0)
0 stele
Adăugaţi un review
Nu există niciun review
Fişe de lucru recomandate de comunitatea Didactic.ro
Învăţământ liceal - Chimie - Teste - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a; Clasa a 11-a; Clasa a 12-a; Clasa a 13-a;
neli16 | Grupul Scolar de Arte si Meserii "I.Mincu" Deva
0 comentarii
Învăţământ liceal - Chimie - Teste - Clasa a 11-a;
nadia_savin75 | Colegiul National "Gh.Vranceanu" Bacau
0 comentarii
Învăţământ liceal - Chimie - Lecţii - Clasa a 11-a;
Lidiaf | Colegiul Tehnic ''Petru Poni'' Roman
0 comentarii
Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.