M II - Componentele valorii nutritive
12 decembrie 2021, 16:15
M II - Calitatea in turism si alimentatie
Cap. II, Valoarea nutritiva a produselor alimentare
Învăţământ liceal - Tehnologii - Lecţii - Clasa a 9-a;
Subtip: Sinteza/Prezentare; Sinteza/Prezentare
Metode: Metode activ-participative; Metode activ-participative
42 materiale
Review-uri (0)
0 stele
Adăugaţi un review
Nu există niciun review
Lecţii recomandate de comunitatea Didactic.ro
Învăţământ liceal - Tehnologii - Diverse - Clasa a 9-a;
turist | Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Craiova
0 comentarii
Componentele valorii nutritive - proteine glucide lipide
Învăţământ liceal - Tehnologii - Lecţii - Clasa a 9-a;
suceavacristina_194e20 | Grup Scolar "Gheorghe Sincai" Targu Mures
0 comentarii
Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.