Meniul. Criterii de întocmire
14 ianuarie 2021, 11:38
Este un material util în predarea- învățarea - evaluarea disciplinei Educație tehnologică și aplicații practice, clasa a V-a
Învăţământ gimnazial - Educatie tehnologica - Lecţii - Clasa a 5-a;
Învăţământ primar - Abilităţi practice/ Educaţie tehnologică - Clasa a 3-a;
Subtip: Sinteza/Prezentare
Metode: Metode activ-participative
Abordări: Abordare interdisciplinara
10 materiale
Review-uri (0)
0 stele
Adăugaţi un review
Nu există niciun review
Lecţii recomandate de comunitatea Didactic.ro
Meniul. Criterii de întocmire - proiect didactic
Învăţământ gimnazial - Educatie tehnologica - Lecţii - Clasa a 5-a;
lili_C22E | Scoala Gimnaziala Nr.9 "Manolache Costache Epureanu" Barlad
0 comentarii
Meniul. Criterii de întocmire a meniurilor
Învăţământ gimnazial - Educatie tehnologica - Lecţii - Clasa a 5-a;
lili_C22E | Scoala Gimnaziala Nr.9 "Manolache Costache Epureanu" Barlad
0 comentarii
Meniul: structură, criterii de întocmire, tipuri de meniuri
Învăţământ gimnazial - Educatie tehnologica - Lecţii - Clasa a 5-a;
miharuxi | Colegiul Naţional "Vasile Alecsandri" Iaşi
0 comentarii
Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.