Metode de testare a calități produselor de panificație
26 iulie 2023, 17:20
Lucrarea contine analizele fizico-chimice biochimice ce pot fi aplicate produselor de panificatie, dar si fainurilor, pentru elevii si profesorii clasei a xi de liceu, domeniul Industrie alimentara
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 11-a;
Învăţământ liceal - Chimie - Clasa a 11-a;
Subtip: Proiect integrat
Metode: Metode alternative de evaluare
8 materiale
Review-uri (0)
0 stele
Adăugaţi un review
Nu există niciun review
Lecţii recomandate de comunitatea Didactic.ro
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Teste - Clasa a 11-a;
octavian_m5 | Liceul Tehnologic Ion Podaru
0 comentarii
Analiza senzorială a pâinii- fișă de evaluare
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Teste - Clasa a 11-a;
ancas11 | Colegiu Tehnic "Gheorghe Cartianu" Piatra Neamt
0 comentarii
Diseminare exemple de bune practici prin proiecte Erasmus+
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Proiecte educaţionale - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a; Clasa a 11-a; Clasa a 12-a;
Cnicolaie | Colegiul Tehnic "Valeriu D. Cotea" Focsani
0 comentarii
Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.