Modulul IV: Promovarea productiei culinare si de patiserie-cofetarie
19 mai 2016, 20:56
Profilul: SERVICII
Domeniul de pregătire de bază/Domeniul de pregătire generală/Calificarea profesională: Turism si alimentatie /Tehnician in gastronomie
Modulul IV: Promovarea productiei culinare si de patiserie-cofetarie
Nr. de ore/an: 93
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Planificări - Clasa a 12-a;
Subtip: Proiectare pe unitati de invatare
21 materiale
Review-uri (0)
0 stele
Adăugaţi un review
Nu există niciun review
Planificări recomandate de comunitatea Didactic.ro
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Teste - Clasa a 12-a; Clasa a 13-a;
alecsa | Liceul Tehnologic "Henri Coanda", Buzau
0 comentarii
Test de evaluare sumativa MIV turism
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Teste - Clasa a 12-a;
corinas | Colegiul Tehnic de Industrie Alimentara Suceava
0 comentarii
plan de lectie mediul concurential, clasa 12, cu fisa de lucru
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 12-a;
0 comentarii
Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.