Operația de mărunțire în industrie alimentară
15 iunie 2021, 12:07
Lecția se referă la mașinile de tăiat materiale cu duritate mică dar consistență mare (cum sunt carnea și legumele).
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 10-a;
Subtip: Sinteza/Prezentare
Abordări: Abordare integrata
1 material
Review-uri (1)
5 stele
Adăugaţi un review
Mărunțirea
15.11.2021 20:47
Nivel de dificultate: mediu
Situația reală cu care ne confruntăm, ne-a adus pe noi, dascălii, cu adevărat, în era tehnologiei digitale. Materialul este de real folos atât cadrului didactic cât și elevilor. Utilizarea acestor RED implică elevul activitățile de învățare și menține curiozitatea acestora
24 review-uri
Aţi găsit acest review util?
Da (0) Nu (0) Vedeţi comentarii (0)Lecţii recomandate de comunitatea Didactic.ro
Influența presiunii asupra microorganismelor
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 10-a;
alyens | Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară "Terezianum" Sibiu
0 comentarii
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 10-a;
0 comentarii
Diseminare exemple de bune practici prin proiecte Erasmus+
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Proiecte educaţionale - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a; Clasa a 11-a; Clasa a 12-a;
Cnicolaie | Colegiul Tehnic "Valeriu D. Cotea" Focsani
0 comentarii
Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.