PLANIFICARE CALENDARISTICĂ anul IIPL
1 octombrie 2012, 17:25
M3 Stabilirea şi verificarea punctelor critice de control
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Planificări - Clasa a 13-a;
Învăţământ profesional şi tehnic - Alte specializari - Clasa a 13-a;
107 materiale
Review-uri (0)
0 stele
Adăugaţi un review
Nu există niciun review
Planificări recomandate de comunitatea Didactic.ro
Planificare M6, anul I postliceala Industrie alimentara
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Planificări - Clasa a 13-a;
utek | Colegiu Tehnic "Gheorghe Cartianu" Piatra Neamt
0 comentarii
planificare M8, postliceala, Industrie alimentara
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Planificări - Clasa a 13-a;
utek | Colegiu Tehnic "Gheorghe Cartianu" Piatra Neamt
0 comentarii
Determinarea umiditatii pastelor fainoase
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Fişe de lucru - Clasa a 11-a; Clasa a 13-a;
utek | Colegiu Tehnic "Gheorghe Cartianu" Piatra Neamt
0 comentarii
Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.