Planificare Scoala Postliceala Industrie Alimentara M III - HACCP
27 septembrie 2020, 11:12
Planificare Modul III,
profil Industrie Alimentara, Calificarea profesională "Tehnician controlul calitatii produselor agroalimentare". Planificare M3 Stabilirea şi verificarea punctelor critice de control în procesele tehnologice din industria alimentară
Învăţământ liceal - Tehnologii - Planificări - Clasa a 13-a;
Învăţământ liceal - Tehnologii - Clasa a 12-a; Clasa a 13-a;
Subtip: Planificare calendaristica anuala
21 materiale
Review-uri (0)
0 stele
Adăugaţi un review
Nu există niciun review
Planificări recomandate de comunitatea Didactic.ro
CONCEPTUL DE CONTROL AL CALITĂŢII
Învăţământ liceal - Tehnologii - Fişe de lucru - Clasa a 12-a; Clasa a 13-a;
adrianapopescuu | Grup Scolar Industrial "Dimitrie Gusti"
0 comentarii
Învăţământ liceal - Tehnologii - Lecţii - Clasa a 10-a; Clasa a 11-a; Clasa a 12-a; Clasa a 13-a;
tanaviosoft | Grup Scolar "Nicolae. Balcescu" Oltenita
0 comentarii
Învăţământ liceal - Tehnologii - Lecţii - Clasa a 10-a; Clasa a 11-a; Clasa a 12-a; Clasa a 13-a;
tanaviosoft | Grup Scolar "Nicolae. Balcescu" Oltenita
0 comentarii
Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.