Procedee de falsificare a laptelui
28 iulie 2020, 00:14
Prezentarea metodelor de falsificare a laptelui și caracteristici fizico-chimice modificate în laptele falsificat. Materialul este o prezentare sumară a procedeelor frecvente de falsificare a laptelui.
Învăţământ liceal - Tehnologii - Lecţii - Clasa a 12-a;
Învăţământ liceal - Chimie - Clasa a 10-a;
Subtip: Sinteza/Prezentare
Metode: Metode activ-participative
Abordări: Abordare integrata
21 materiale
Review-uri (1)
3 stele
Adăugaţi un review
Procedee de falsificare a laptelui
28.07.2020 15:43
Nivel de dificultate: uşor
Acest material este ușor de aplicat și de înțeles. Poate nu foarte multi dintre noi știm care sunt metodele prin care se realizează un lapte bun dar care de fapt nu este natural. Adaos de apă ,extragere de grăsime/substituire și amestecarea laptelui de la diferite specii sunt procedee întâlnite. Adaosul de conservați în lapte trebuie să fie cunoscut de elevi.
17 review-uri
Aţi găsit acest review util?
Da (0) Nu (0) Vedeţi comentarii (0)Lecţii recomandate de comunitatea Didactic.ro
TEST FINAL - M V: Lucrări de întreţinere şi reparaţii
Învăţământ liceal - Tehnologii - Teste - Clasa a 12-a;
adrianapopescuu | Grup Scolar Industrial "Dimitrie Gusti"
0 comentarii
TEST FINAL - M VIII: UNGEREA SISTEMELOR TEHNICE
Învăţământ liceal - Tehnologii - Teste - Clasa a 12-a;
adrianapopescuu | Grup Scolar Industrial "Dimitrie Gusti"
0 comentarii
TEST FINAL - M IX: TEHNOLOGII NECONVENŢIONALE
Învăţământ liceal - Tehnologii - Teste - Clasa a 12-a;
adrianapopescuu | Grup Scolar Industrial "Dimitrie Gusti"
0 comentarii
Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.