Proiect didactic: Controlul produselor de panificație coapte
20 decembrie 2023, 09:15
Competenţa specifică:CS - Efectuează analiza senzorială a produselor coapte
Competente informaţionale:
C1 – Apreciază aspectul, culoarea cojii, starea si aspectul miezului, aroma şi gustul pâinii;
C2 - Fixează cunoştinţe despre modul de determinare a calităţii pâinii;
C3 – Explică principiul metodei de analiză senzorială a pâinii;
C4 - Formează deprinderi practice de efectuare a analizei senzoriale a pâinii.
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 10-a;
Învăţământ liceal - Discipline opţionale - Clasa a 11-a;
Subtip: Proiect de lectie
Metode: Metode activ-participative
Abordări: Activitate practica
39 materiale
Review-uri (0)
0 stele
Adăugaţi un review
Nu există niciun review
Lecţii recomandate de comunitatea Didactic.ro
Influența presiunii asupra microorganismelor
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 10-a;
alyens | Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară "Terezianum" Sibiu
0 comentarii
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 10-a;
0 comentarii
Diseminare exemple de bune practici prin proiecte Erasmus+
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Proiecte educaţionale - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a; Clasa a 11-a; Clasa a 12-a;
Cnicolaie | Colegiul Tehnic "Valeriu D. Cotea" Focsani
0 comentarii
Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.