PROIECT DIDACTIC -Determinarea calităţii laptelui prin analiză senzorială
14 iulie 2020, 16:27
Modulul: M 1I (laborator tehnologic)– Efectuarea analizelor specifice la obţinerea produselor de origine animală
Clasa: a XII-a B–Tehnician analize produse alimentare
Nr elevi:21 (F-16, B-5)
Învăţământ liceal - Tehnologii - Lecţii - Clasa a 12-a;
Învăţământ liceal - Tehnologii - Clasa a 10-a;
Subtip: Proiect de lectie
Metode: Metode activ-participative
Abordări: Abordare interdisciplinara
39 materiale
Review-uri (0)
0 stele
Adăugaţi un review
Nu există niciun review
Lecţii recomandate de comunitatea Didactic.ro
TEST FINAL - M V: Lucrări de întreţinere şi reparaţii
Învăţământ liceal - Tehnologii - Teste - Clasa a 12-a;
adrianapopescuu | Grup Scolar Industrial "Dimitrie Gusti"
0 comentarii
TEST FINAL - M VIII: UNGEREA SISTEMELOR TEHNICE
Învăţământ liceal - Tehnologii - Teste - Clasa a 12-a;
adrianapopescuu | Grup Scolar Industrial "Dimitrie Gusti"
0 comentarii
TEST FINAL - M IX: TEHNOLOGII NECONVENŢIONALE
Învăţământ liceal - Tehnologii - Teste - Clasa a 12-a;
adrianapopescuu | Grup Scolar Industrial "Dimitrie Gusti"
0 comentarii
Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.