Proiect didactic Organizare
9 iunie 2019, 19:35
Proiect didactic pentru Modul: Organizarea producției culinare
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 12-a;
Învăţământ profesional şi tehnic - Managementul calităţii - Clasa a 12-a;
Subtip: Proiect de lectie
Metode: Metode activ-participative; Metode alternative de evaluare
Abordări: Abordare transdisciplinara; Activitate practica
11 materiale
Review-uri (0)
0 stele
Adăugaţi un review
Nu există niciun review
Lecţii recomandate de comunitatea Didactic.ro
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Teste - Clasa a 12-a; Clasa a 13-a;
alecsa | Liceul Tehnologic "Henri Coanda", Buzau
0 comentarii
Test de evaluare sumativa MIV turism
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Teste - Clasa a 12-a;
corinas | Colegiul Tehnic de Industrie Alimentara Suceava
0 comentarii
plan de lectie mediul concurential, clasa 12, cu fisa de lucru
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 12-a;
0 comentarii
Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.