SISTEME DE SERVIRE IN ALIMENTATIE PUBLICA. TIPURI DE SERVIRE A MESEI
5 mai 2014, 10:38
PROIECT
DE CERTIFICARE A COMPETENTELOR PROFESIONALE PENTRU OBTINEREA CERTIFICATULUI DE CALIFICARE
NIVEL 2
DOMENIUL: Turism si alimentatie publica
CALIFICARE: Ospatar(chelner) in unitati de alimentatie
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Proiecte educaţionale - Clasa a 12-a;
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Clasa a 12-a;
33 materiale
Review-uri (0)
0 stele
Adăugaţi un review
Nu există niciun review
Proiecte educaţionale recomandate de comunitatea Didactic.ro
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Teste - Clasa a 12-a; Clasa a 13-a;
alecsa | Liceul Tehnologic "Henri Coanda", Buzau
0 comentarii
Test de evaluare sumativa MIV turism
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Teste - Clasa a 12-a;
corinas | Colegiul Tehnic de Industrie Alimentara Suceava
0 comentarii
plan de lectie mediul concurential, clasa 12, cu fisa de lucru
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 12-a;
0 comentarii
Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.