Sortimente aluaturi
9 iunie 2018, 13:37
C1 – Caracterizarea aluaturilor nedospite
C2 –Caracterizarea aluatului opărit si a aluatului fraged
C3- Identificarea materiilor prime şi auxiliare necesare realizării diferitelor tipuri de aluaturi (opărit şi fraged)
C4 – Înţelegerea succesiunii logice a etapelor proceselor tehnologice de obţinere a aluatului opărit si a aluatului fraged
C5 -Identificarea produselor din aluat opărit si din aluat fraged
Învăţământ liceal - Tehnologii - Lecţii - Clasa a 10-a;
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Clasa a 10-a;
Subtip: Proiect de lectie
Metode: Metode activ-participative; Joc didactic; Joc de rol
Abordări: Abordare interdisciplinara
26 materiale
Review-uri (0)
0 stele
Adăugaţi un review
Nu există niciun review
Lecţii recomandate de comunitatea Didactic.ro
Cele doua legi ale lui Kirchhoff
Învăţământ liceal - Tehnologii - Lecţii - Clasa a 10-a;
BandiAndreaMonica | Colegiul Tehnic "Anghel Saligny" Baia Mare
0 comentarii
Învăţământ liceal - Tehnologii - Lecţii - Clasa a 10-a;
BandiAndreaMonica | Colegiul Tehnic "Anghel Saligny" Baia Mare
0 comentarii
Învăţământ liceal - Tehnologii - Lecţii - Clasa a 10-a;
BandiAndreaMonica | Colegiul Tehnic "Anghel Saligny" Baia Mare
1 comentariu
Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.