STUDIEREA PROCESULUI TEHNOLOGIC DE PRODUCERE A BĂUTURILOR ALCOOLICE TARI ȘI ANALIZA LOR
20 iulie 2022, 08:09
În prezent, viticultura rămâne una dintre ramurile de bază ale industriei alimentare, fiind însă adaptată la condițiile moderne.
Învăţământ liceal - Chimie - Proiecte educaţionale - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a; Clasa a 11-a; Clasa a 12-a; Clasa a 13-a;
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a; Clasa a 11-a; Clasa a 12-a; Clasa a 13-a;
Metode: Metode alternative de evaluare
Abordări: Abordare interdisciplinara; Abordare transdisciplinara; Abordare integrata; Activitate in natura; Activitate practica
Review-uri (0)
0 stele
Adăugaţi un review
Nu există niciun review
Proiecte educaţionale recomandate de comunitatea Didactic.ro
![](https://staticlb.didactic.ro/images/icons/doc.gif)
PROTEINELE – „ Suportul vieţii ”
Învăţământ liceal - Chimie - Teste - Clasa a 12-a;
rinoceruta | Liceul cu profil sportiv Nr. 2
0 comentarii
![](https://staticlb.didactic.ro/images/icons/docx.gif)
Învăţământ liceal - Chimie - Teste - Clasa a 10-a;
breazu_nadia | Colegiul Tehnic Motru
0 comentarii
![](https://staticlb.didactic.ro/images/icons/pdf.gif)
Fisa experimente extractie si proprietati cauciuc
Învăţământ liceal - Chimie - Fişe de lucru - Clasa a 10-a;
Popescu_Irina | Colegiul National "Ion Luca Caragiale" Ploiesti
0 comentarii
Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.