Tehnologia de obtinere a foii de placinta greceasca
5 ianuarie 2022, 09:46
Preparatele de patiserie sunt produse ce au la bază aluaturi modelate ca atare, sau în asociere cu alte componente care pot fi: crème, umpluturi cu mere, cu gem, cu carne, brânzeturi, care le ridică valoarea alimentară.
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Proiecte educaţionale - Clasa a 11-a;
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Clasa a 11-a;
Metode: Metode activ-participative
Abordări: Abordare interdisciplinara
193 materiale
Review-uri (0)
0 stele
Adăugaţi un review
Nu există niciun review
Proiecte educaţionale recomandate de comunitatea Didactic.ro
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Teste - Clasa a 11-a;
octavian_m5 | Liceul Tehnologic Ion Podaru
0 comentarii
Analiza senzorială a pâinii- fișă de evaluare
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Teste - Clasa a 11-a;
ancas11 | Colegiu Tehnic "Gheorghe Cartianu" Piatra Neamt
0 comentarii
Diseminare exemple de bune practici prin proiecte Erasmus+
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Proiecte educaţionale - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a; Clasa a 11-a; Clasa a 12-a;
Cnicolaie | Colegiul Tehnic "Valeriu D. Cotea" Focsani
0 comentarii
Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.