TEHNOLOGIA DE PREPARARE A ALUATULUI DOSPIT
5 ianuarie 2022, 09:45
În cadrul patiseriei , preparatele din aluat dospit ocupă unul din locurile principale.
Aceasta se datorează marii diversităţi de preparate, gustului plăcut, apetisant, agreat de marea majoritate a consumatorilor
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Proiecte educaţionale - Clasa a 11-a;
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Clasa a 11-a;
Metode: Metode activ-participative
Abordări: Abordare interdisciplinara
193 materiale
Review-uri (0)
0 stele
Adăugaţi un review
Nu există niciun review
Proiecte educaţionale recomandate de comunitatea Didactic.ro
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Teste - Clasa a 11-a;
octavian_m5 | Liceul Tehnologic Ion Podaru
0 comentarii
Analiza senzorială a pâinii- fișă de evaluare
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Teste - Clasa a 11-a;
ancas11 | Colegiu Tehnic "Gheorghe Cartianu" Piatra Neamt
0 comentarii
Diseminare exemple de bune practici prin proiecte Erasmus+
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Proiecte educaţionale - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a; Clasa a 11-a; Clasa a 12-a;
Cnicolaie | Colegiul Tehnic "Valeriu D. Cotea" Focsani
0 comentarii
Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.