Test de evaluare Determinarea dioxidului de sulf liber şi total din vin
2 august 2020, 17:25
Test de evaluare pentru elevii care studiază domeniul Industrie Alimentară, calificarea Tehnician analize produse alimentare, Modulul Analize specifice în industria alimentară fermentativă, Clasa XI
Învăţământ liceal - Tehnologii - Teste - Clasa a 11-a;
Subtip: Teste de evaluare sumativa
Metode: Metode activ-participative; Metode alternative de evaluare
Abordări: Abordare integrata
40 materiale
Review-uri (0)
0 stele
Adăugaţi un review
Nu există niciun review
Teste recomandate de comunitatea Didactic.ro
Învăţământ liceal - Tehnologii - Teste - Clasa a 9-a; Clasa a 11-a;
niculescuemilia | Grup Scolar "Nicolae. Balcescu" Oltenita
0 comentarii
Învăţământ liceal - Tehnologii - Teste - Clasa a 11-a;
0 comentarii
Test Roti dintate-Elemente de tehnologie
Învăţământ liceal - Tehnologii - Teste - Clasa a 11-a;
mariana_bicoiu | Scoala Gimnaziala Nr.7 Buzau
0 comentarii
Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.