Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 11-a;
mihail126 | Grup Scolar Agricol Cadea
0 comentarii
analiza senzorială fructe şi compot
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 12-a;
mihail126 | Grup Scolar Agricol Cadea
0 comentarii
fişă de documentare despre bacteriile lactice
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 10-a;
mihail126 | Grup Scolar Agricol Cadea
0 comentarii
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 9-a;
mihail126 | Grup Scolar Agricol Cadea
0 comentarii
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 10-a;
mihail126 | Grup Scolar Agricol Cadea
0 comentarii
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 9-a;
mihail126 | Grup Scolar Agricol Cadea
0 comentarii
microscopul- fisa de documentare
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 9-a;
mihail126 | Grup Scolar Agricol Cadea
0 comentarii
impartirea anatomica a carcaselor de carne
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 10-a;
mihail126 | Grup Scolar Agricol Cadea
0 comentarii
ciupercile microscopice- fisa de documentare
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 10-a;
mihail126 | Grup Scolar Agricol Cadea
0 comentarii
Clasificarea preparatelor din carne afumate si semiafumate
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 10-a;
mihail126 | Grup Scolar Agricol Cadea
0 comentarii
Factorii de risc fizici, chimici si biologici
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 9-a;
mihail126 | Grup Scolar Agricol Cadea
0 comentarii
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 9-a;
mihail126 | Grup Scolar Agricol Cadea
0 comentarii
Schema procesului tehnologic de obtinere uleiurilor alimentare
Învăţământ profesional şi tehnic - Chimie industriala - Lecţii - Clasa a 10-a;
mihail126 | Grup Scolar Agricol Cadea
0 comentarii
metode de conservare a carnii prin reducerea temperaturii
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 10-a;
mihail126 | Grup Scolar Agricol Cadea
0 comentarii
fisa de documentare- bacterii si drojdii
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 9-a;
mihail126 | Grup Scolar Agricol Cadea
0 comentarii