![](https://staticlb.didactic.ro/images/icons/docx.gif)
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 11-a;
mihail126 | Grup Scolar Agricol Cadea
0 comentarii
![](https://staticlb.didactic.ro/images/icons/docx.gif)
analiza senzorială fructe şi compot
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 12-a;
mihail126 | Grup Scolar Agricol Cadea
0 comentarii
![](https://staticlb.didactic.ro/images/icons/docx.gif)
fişă de documentare despre bacteriile lactice
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 10-a;
mihail126 | Grup Scolar Agricol Cadea
0 comentarii
![](https://staticlb.didactic.ro/images/icons/docx.gif)
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 9-a;
mihail126 | Grup Scolar Agricol Cadea
0 comentarii
![](https://staticlb.didactic.ro/images/icons/docx.gif)
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 10-a;
mihail126 | Grup Scolar Agricol Cadea
0 comentarii
![](https://staticlb.didactic.ro/images/icons/docx.gif)
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 9-a;
mihail126 | Grup Scolar Agricol Cadea
0 comentarii
![](https://staticlb.didactic.ro/images/icons/docx.gif)
microscopul- fisa de documentare
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 9-a;
mihail126 | Grup Scolar Agricol Cadea
0 comentarii
![](https://staticlb.didactic.ro/images/icons/doc.gif)
impartirea anatomica a carcaselor de carne
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 10-a;
mihail126 | Grup Scolar Agricol Cadea
0 comentarii
![](https://staticlb.didactic.ro/images/icons/docx.gif)
ciupercile microscopice- fisa de documentare
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 10-a;
mihail126 | Grup Scolar Agricol Cadea
0 comentarii
![](https://staticlb.didactic.ro/images/icons/doc.gif)
Clasificarea preparatelor din carne afumate si semiafumate
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 10-a;
mihail126 | Grup Scolar Agricol Cadea
0 comentarii
![](https://staticlb.didactic.ro/images/icons/doc.gif)
Factorii de risc fizici, chimici si biologici
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 9-a;
mihail126 | Grup Scolar Agricol Cadea
0 comentarii
![](https://staticlb.didactic.ro/images/icons/docx.gif)
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 9-a;
mihail126 | Grup Scolar Agricol Cadea
0 comentarii
![](https://staticlb.didactic.ro/images/icons/docx.gif)
Schema procesului tehnologic de obtinere uleiurilor alimentare
Învăţământ profesional şi tehnic - Chimie industriala - Lecţii - Clasa a 10-a;
mihail126 | Grup Scolar Agricol Cadea
0 comentarii
![](https://staticlb.didactic.ro/images/icons/doc.gif)
metode de conservare a carnii prin reducerea temperaturii
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 10-a;
mihail126 | Grup Scolar Agricol Cadea
0 comentarii
![](https://staticlb.didactic.ro/images/icons/docx.gif)
fisa de documentare- bacterii si drojdii
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 9-a;
mihail126 | Grup Scolar Agricol Cadea
0 comentarii