FIŞA DE DOCUMENTARE - DETERMINAREA ZAHĂRULUI PRIN METODE CHIMICE - METODA OFNER
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 11-a;
ionelajanina | Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Craiova
0 comentarii
FIŞA DE DOCUMENTARE - Determinarea zaharurilor polarimetric
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 11-a;
ionelajanina | Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Craiova
0 comentarii
FIŞA DE DOCUMENTARE - Norme de protecţie a muncii specifice laboratoarelor
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a; Clasa a 11-a; Clasa a 12-a; Clasa a 13-a;
ionelajanina | Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Craiova
0 comentarii
Fişa de documentare - Igiena apei
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 11-a;
ionelajanina | Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Craiova
0 comentarii
FIŞA DE DOCUMENTARE Determinarea acidităţii totale a vinului
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 11-a;
ionelajanina | Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Craiova
0 comentarii
FIŞA DE DOCUMENTARE - Determinarea glucidelor refractometric
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 11-a;
ionelajanina | Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Craiova
0 comentarii
PROIECTAREA ACTIVITĂŢII DIDCATICE Materii prime și auxiliare folosite în alimentație
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 9-a;
ionelajanina | Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Craiova
0 comentarii
Proiectarea unităţii didactice
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 11-a;
ionelajanina | Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Craiova
0 comentarii
Examinarea microscopică a granulelor de amidon
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 11-a;
ionelajanina | Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Craiova
0 comentarii
Pagina 1 din 1