Traditii si obiceiuri culinare romanesti


Detalii proiect

Scoala Gimnaziala Aninoasa, Aninoasa, Dambovita

Nivel învăţământ: Învăţământ primar
Disciplină: Limba şi literatura română, Limbi moderne, Cunoasterea mediului / Stiinte ale naturii, Educatie civica, Geografie, Educatie plastica, Educatie muzicala, Abilităţi practice/ Educaţie tehnologică
Clasă: Clasa 1, Clasa a 2-a, Clasa a 3-a, Clasa a 4-a, Clasa pregatitoare

Proiectul nostru isi propune:
- familiarizarea elevilor cu traditiile si obiceiurile culinare romanesti, practicate in mod curent sau cu ocazia unor evenimente si sarbatori;
- implicarea acestora in realizarea individuala sau in grup, a unor produse culinare simple;
- descoperirea in randul elevilor, a pasionatilor de gastronomie;
- sadirea in constiinta elevilor, a importantei pastrarii si transmiterii generatiilor viitoare, a frumusetii si bogatiei culturale, a propriei natiuni, pe care sa le promoveze pe mai departe, in tara lor si peste hotare;
- sa contribuie la diversificare obiceiurile culinare ale familiilor participantilor;
- sa cultive elevilor abilitati de lucru in spatiul virtual, abilitati de cunoastere, spirit critic si autocritic, respect pentru propria munca si pentru a celorlalti.

Loc de desfăşurare: Scoala Gimnaziala Aninoasa

Perioadă desfăşurare: 09.01.2017 - 18.06.2017