Şcoala cu
bune practici

52 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Domenii de întrebuințare ale pieilor și ale înlocuitorilor

5 stele

Domenii de întrebuințare a pieilor și înlocuitorilor de piele

04.08.2020 00:17

Nivel de dificultate: mediu

O fișă de documentare ce sintetizează tabelar domeniile de întrebuințare a pieilor și înlocuitorilor de piele. Sunt prezentate exemple grafice ce ușurează identificarea articolelor de către elevi. Este deosebit de utilă la parcurgerea modulului Materii prime în industria textilă și pielărie, care se studiază în clasa a IX-a, de elevii care se pregătesc în domeniul Industrie textilă și pielărie, învățământ liceal/profesional.

Vedeţi mai mult
andrei2na
71 review-uri

Review util:

Da (0)   Nu (1)   Vedeţi comentarii (0)

Reprezentarea tricoturilor din bătătură/ Fișă de documentare

4 stele

Metode de reprezentare a tricotului cu legătură glat

04.08.2020 00:10

Nivel de dificultate: mediu

O fișă de documentare ce sintetizează aspecte legate de tricoturile glat. După clasificarea tricoturilor cu legături de bază, sunt prezentate caracteristicile de structură și reprezentarea grafică a tricoturilor cu legătură glat, cu aspect de față și cu aspect de spate, prin cele trei metode: reprezentarea structurală, reprezentarea secțiunii rândurilor de ochiuri și reprezentarea prin semne convenționale. Se dovedește deosebit de utilă la predarea-învățarea temei Metode de reprezentare a tricoturilor cu legături de bază, din cadrul modulului Proiectarea firelor, țesăturilor și tricoturilor, care se studiază de către elevii care se pregătesc în domeniul Industrie textilă și pielărie.

Vedeţi mai mult
andrei2na
71 review-uri

Review util:

Da (0)   Nu (0)   Vedeţi comentarii (0)

Metode de reprezentare a tricoturilor cu legături de bază/Fișă de documentare

4 stele

Metode de reprezentare a tricoturilor cu legături patent și lincs

04.08.2020 00:04

Nivel de dificultate: mediu

O fișă de documentare ce sintetizează aspecte legate de tricoturile patent și lincs. Sunt prezentate caracteristicile de structură și reprezentarea grafică a acestor tricoturi cu legături de bază prin cele trei metode: reprezentarea structurală, reprezentarea secțiunii rândurilor de ochiuri și reprezentarea prin semne convenționale. Se dovedește deosebit de utilă la predarea-învățarea temei Metode de reprezentare a tricoturilor cu legături de bază, din cadrul modulului Proiectarea firelor, țesăturilor și tricoturilor, care se studiază de către elevii care se pregătesc în domeniul Industrie textilă și pielărie.

Vedeţi mai mult
andrei2na
71 review-uri

Review util:

Da (0)   Nu (0)   Vedeţi comentarii (0)

Proprietăți fizice ale pieilor naturale și ale înlocuitorilor de piele/ Fișă conspect

5 stele

Proprietăți fizice ale pieilor naturale și ale înlocuitorilor de piele

03.08.2020 23:53

Nivel de dificultate: mediu

Fișă-conspect extrem de utilă la predarea temei Proprietăți fizice ale pieilor naturale și ale înlocuitorilor de piele, din cadrul modulului Materii prime în industria textilă și pielărie, care se studiază în clasa a IX-a, de elevii care se pregătesc în domeniul Industrie textilă și pielărie, învățământ liceal/profesional. Fiecare proprietate este prezentată detaliat – definiție, unitate de măsură, mod de determinare și aparate utilizate/formulă de calcul, după caz.

Vedeţi mai mult
andrei2na
71 review-uri

Review util:

Da (0)   Nu (0)   Vedeţi comentarii (0)

Defecte ale pieilor finite provenite în timpul procesului de tăbăcire/Fișă de documentare

5 stele

Defecte ale pieilor finite provenite în timpul procesului de tăbăcire

03.08.2020 23:43

Nivel de dificultate: mediu

O fișă de documentare bine concepută, deosebit de utilă la predarea-învățarea temei Defecte ale pieilor finite provenite în timpul procesului de tăbăcire, din cadrul modulului Materii prime în industria textilă și pielărie, care se parcurge în clasa a IX-a, domeniul de pregătire profesională Industrie textilă și pielărie. Cuprinde o prezentare a tipurilor de defecte, cu descrierea fiecărui tip și a cauzelor determinante.

Vedeţi mai mult
andrei2na
71 review-uri

Review util:

Da (0)   Nu (0)   Vedeţi comentarii (0)

Azi: 17 evenimente

«IULIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Să avem o evaluare care sa testeze competențele elevilor la fiecare final de an. Astfel vom vedea în ce stadiu se află generația , cum putem sa îmbunatățim sistemul de educație şi profesorii care nu-şi fac treaba şi încă folosesc metode şi o gândire învechită să nu mai poată profesa. În plus , feedback-ul eleviilor sa fie luat în serios , pentru că nu e ok în 2024 doar elevul sa poată fi sacționat ,iar profesorul nu , ba chiar să abuzeze de putere.

0 voturi | 0 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: bobarucristiana2010 Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN