CDL - inv. liceal- clasa IX-a domeniul industrie alimentara
CDL
14.12.2022 22:45
Nivel de dificultate: mediu
programa prezentată este de real folos cadrelor didactice dintr-un liceu tehnologic de industrie alimentară. Este bine concepută și contribuie la formarea profesională a elevilor, la asimilarea noțiunilor SSM atât de prezente în toate sectoarele de activitate
24 review-uri
Review util:
Da (0) Nu (0) Vedeţi comentarii (0)Forme de promovare- Publicitatea
Material util
03.08.2020 12:07
Nivel de dificultate: mediu
Materialul este prezentat într-o formă bine structurată, poate fi utilizat cu succes în procesul de predare-învățare-evaluare. Planul de lecție este un ghid necesar cadrului didactic pentru a parcurge lecția cât mai structurat și pe înțelesul elevului.
8 review-uri
Review util:
Da (0) Nu (0) Vedeţi comentarii (0)Marketing și politicile de promovare
Informații complete
31.07.2020 19:01
Nivel de dificultate: mediu
Materialul oferă informații complete referitoare la politica de promovare. Modul de prezentare, cu scheme bine realizate, ajută elevii să rețină mai ușor informațiile prezentate. Mi-a plăcut schema comunicării care foarte frumos și sugestiv prezentată.
10 review-uri
Review util:
Da (0) Nu (0) Vedeţi comentarii (0)Forme de promovare- Publicitatea
Material complet
31.07.2020 18:52
Nivel de dificultate: mediu
Informatii bine structurate, într-o formă accesibilă pentru elevi. Conținuturile prezentate sunt în concordanță cu rezultatele învățării indicate din programa corespunzătoare calificării.
Proiectul didactic respectă etapele de întocmire și este bine întocmit.
10 review-uri
Review util:
Da (0) Nu (0) Vedeţi comentarii (0)Procedee de falsificare a laptelui
Procedee de falsificare a laptelui
28.07.2020 15:43
Nivel de dificultate: uşor
Acest material este ușor de aplicat și de înțeles. Poate nu foarte multi dintre noi știm care sunt metodele prin care se realizează un lapte bun dar care de fapt nu este natural. Adaos de apă ,extragere de grăsime/substituire și amestecarea laptelui de la diferite specii sunt procedee întâlnite. Adaosul de conservați în lapte trebuie să fie cunoscut de elevi.
17 review-uri
Review util:
Da (0) Nu (0) Vedeţi comentarii (0)Pagina 1 din 1