Şcoala cu
bune practici

61 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Grupul Editorial ALL – Excelenţa în carte academică şi educaţională


Inca din 1991, anul infiintarii sale, Grupul Editorial ALL este un partener de incredere al oricarui cititor interesat de intelegerea lumii, dar si de propria implinire.
Ne adresam tuturor celor care vor sa-si perfectioneze permanent educatia si pregatirea profesionala, celor care stiu sa aprecieze cultura si au o sensibilitate pentru frumos.
Rolul nostru asumat este sa oferim publicului cele mai bune, moderne si mai diversificate surse de educare si informare.


ALL inseamna:
Editura ALL: editeaza carte academica si universitara in domeniile: medicina, economie, informatica, stiinte exacte, istorie, filosofie, sociologie, psihologie.


EDITURA ALLFA: se adreseaza publicului larg cu titluri de literatura romana si universala contemporana, carti de psihologie si leadership, current affairs, carti pentru copii, carti de calatorie, carti practice.


ALL EDUCATIONAL: se adreseaza scolii si publica manuale, auxiliare, compendii, enciclopedii, atlase, dictionare, culegeri de probleme pentru toate disciplinele din invatamantul preuniversitar.


ALL asigura un spatiu amplu manualelor scolare. Exigenta privind calitatea profesionala a autorilor, caracterul riguros stiintific al continuturilor, stilul elevat, nivelul la care se realizeaza tiparirea, precum si promptitudinea difuzarii au impus manualele ALL in randul milioanelor de elevi, profesori si parinti care construiesc educatia viitorului.
Caietele si Ghidurile profesorului sunt concepute in deplina concordanta cu manualele si au rolul de a sprijini desfasurarea procesului didactic.


Pe langa o gama foarte variata de manuale, caiete si ghiduri profesorale pentru invatamantul primar, gimnazial si liceal, editura prezinta o oferta bogata de dictionare, atlase si alte instrumente scolare esentiale pentru cultura generala a tinerilor.
Toate titlurile beneficiaza de aportul expertilor si sunt aduse la zi ori de cate ori este nevoie, astfel incat elevii si profesorii sa aiba la dispozitie cele mai bune instrumente de lucru.


Astfel, toti cititorii interesati pot invata sa evite cel putin 1 000 de erori din cultura generala, isi pot imbunatati gramatica limbii engleze (English Grammar si English Grammar Practice Book) sau pe cea a principalelor limbaje de programare (Programare SQL ORACLE), familiarizandu-se astfel pe deplin cu principalele cerinte ale alfabetizarii contemporane.

Fizica si chimia nu ar trebui sa mai fie un secret pentru nimeni, gratie ultimelor editii ale dictionarelor preluate de la prestigioasa editura Oxford University Press – Dictionar de fizica, Dictionar de chimie.


Intr-un limbaj accesibil si captivant, titluri de referinta ca: Scurta istorie a stiintei, Universul magic, Amprenta lui Galileo isi poarta cititorii intr-o minunata calatorie in lumea stiintei.
Noutatile nu se opresc aici.


Preluata de la editura germana Cornelsen, colectia Pocket Teacher propune lucrari de sistematizare a materiei pentru diverse discipline din programa scolara de gimnaziu si liceu. Colectia se compune dintr-o serie de lucrari, in format de buzunar, adunand in paginile lor reguli de baza, formule si exemple usor de inteles, putand fi consultate si folosite oricand, atat pentru pregatirea temei, cat si pentru lucrarile efectuate in clasa.

Pentru pasionatii de geografie, ALL pregateste doua noi atlase: Romania – Atlas Scolar si Atlasul Scolar al Lumii, venind astfel in sprijinul celor care doresc o sursa aditionala de informatii cartografice aduse la zi. Sunt doua proiecte editoriale complexe, printre putinele de acest tip realizate in Romania, a caror calitate poate concura cu atlase ale editurilor specializate in domeniu, din strainatate.


Multumindu-le tuturor celor care aleg in fiecare zi cartile ALL, ne propunem sa publicam in continuare noutati de cea mai buna calitate pentru cei care sunt dornici sa invete, oferind astfel instrumente cu ajutorul carora isi pot fauri o cultura solida in cele mai variate domenii.

Consultati oferta de Manuale si Carte scolara pe www.all.ro

Interes general | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: webmaster | 13.09.2010 15:50 | 2210 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Parentingul reactiv

Echilibrul emotional

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 15 evenimente

«AUGUST 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Să avem o evaluare care sa testeze competențele elevilor la fiecare final de an. Astfel vom vedea în ce stadiu se află generația , cum putem sa îmbunatățim sistemul de educație şi profesorii care nu-şi fac treaba şi încă folosesc metode şi o gândire învechită să nu mai poată profesa. În plus , feedback-ul eleviilor sa fie luat în serios , pentru că nu e ok în 2024 doar elevul sa poată fi sacționat ,iar profesorul nu , ba chiar să abuzeze de putere.

51 voturi | 2 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: bobarucristiana2010 Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN