Şcoala cu
bune practici

68 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Scoala de Vara a Educatiei de Excelenta, Straja 13-27 iulie

Misiune
Descoperirea si dezvoltarea potentialului fiecarui copil si tanar printr-o educatie de excelenta

Priveste, te rog, efectele extraordinare pe care educatia de calitate le aduce in a ridica potentialul uman pentru a crea o lume armonioasa:
www.supradotati.ro/scoala

Scolile Educatiei de Excelenta:

• Unice in Romania si Europa
• Reperul de baza care pregateste oamenii capabili de a dezvolta un sistem educational performant
•Formeaza leaderi, care la randul lor sa propage educatia de calitate
•Educatia de inalta calitate: educatia individualizata, al carui concept central este „nature and nurture” – descoperirea si dezvoltarea abilitatilor, aptitudinilor naturale ale copilului, hranirea potentialului sau natural; stil de predare axat pe stilul de invatare al copilului
•Formeaza cat mai multi profesori pentru a recunoaste, a forma si a dezvolta inteligenta si talentul romanesc
•Urmaresc revitalizarea Scolii Romanesti prin formarea profesorilor pe cele mai bune si mai noi metodologii didactice validate la nivel international in domeniul educatiei de excelenta (gifted education) potrivit Legii nr. 17 din ianuarie 2007
•Formeaza Tineri la standarde internationale
•Dezvolta o atitudine proactiva fata de societate, generand cresterea increderii in fortele proprii

Grup Target

Scoala se adreseaza cadrelor didactice din invatamantul preuniversitar din toata tara si incepand cu Vara 2008, si copiilor.
Sunt asteptati 80 profesori si studenti, si o premiera in randul Scolilor de Excelenta: 45 copii dintre care 15 copii cu potential inalt, copii institutionalizati din judetele Hunedoara si Mures, elevi clasele I - XII din toata tara, pe baza de selectie. Selectia este facuta de IRSCA Gifted Education pe baza: rezultatelor scolare, activitatilor extrascolare, 2 recomandari si scrisoare de motivatie – detalii pe pagina scolii.


Participanti

•Studenti care au absolvit modulul pedagogic din toata tara
•Profesori cu vechime de peste 5 ani din toata tara
•Copii si tineri cu potential inalt

Traininguri si Evenimente
•Creativitate; Psihodrama •Invatare si citire rapida •Dezvoltare personala •Comunicare parinti-elevi-profesori •Psihopedagogia excelentei (gifted education) •Ecologie •Training de animatie •Outdoor trainings •Leadership •Experential learning •Managementul proiectelor
Ateliere de lucru. Conferinte cu dialog deschis. Consultanta oferita echipelor de scriere si implementare proiecte. Gala de promovare a proiectelor pe educatie pe anul 2008. Largirea retelei de profesori - mentori CRED

Sunt scutiti de taxa studentii la zi care doresc sa participe la cursuri, in limita locurilor disponibile in sala completand formularul de inscriere si consultand conditiile de participare gratuita.

Scoala este locul unde vor evolua peste 15 traineri nationali si internationali acoperind o paleta extrem de atractiva de cursuri, workshop-uri si module, de la gifted education, mentoring, creativitate si invatare si memorare rapida la animatie ca mijloc de invatare, leadership, invatare cros-curriculara si inter-disciplinara, educatie prin arta si prin joc, cursuri motivationale despre dezvoltare personala, jocuri educationale inteligente.

Detalii despre program, traineri se gasesc la adresa:
http://www.supradotati.ro/scoala-de-vara-2008.php

Scoala se finalizeaza pentru participanti cu diploma de participare si certificat de competente acordate de IRSCA Gifted Education si recunoscute de Consortiul EDUGATE.


Partener principal: EDUGATE

Parteneri:
•Casa Corpului Didactic Hunedoara•Fundatia CODECS pentru Leadership•Asociatia InfoSPEED•Fundatia Noi Orizonturi•Creative Media & Art•HabitatMT•Exceed•ANOSR •ANPDC- Autoritatea Nationala pentru Protectia Drepturilor Copilului•Inspectoratul Scolar Judetean Hunedoara

Sustinatori: ABTH- productie publicitara.


Parteneri media:

Radio Romania Cultural, reteaua InfoSANATATEA, Copilul.ro, Itsy Bitsy FM, PARINTI.com, Onlinestudent.ro

Interes general | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: monig | 23.06.2008 13:25 | 3531 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Comentarii (9)

0 0

24.06.2008 17:43 lunca

Am rugamintea sa comunicati modul in care se fac inscrierile, precum si valoarea taxei.

cu multumiri Lunca

0 0

25.06.2008 16:20 artenililiana

As vrea sa particip la Scoala de Vara a Educatiei de Excelenta, Straja 13-27 iulie, dar nu stiu amanunte.... Se pot face cateva precizari:

Modul de inscriere, taxa, cazarea celor interesati, locatia si alte detalii.Multumesc foarte mult! Liliana Arteni, Barlad

0 0

25.06.2008 20:15 adinatulbure

INSCRIERI CADRE DIDACTICE / STUDENTI



Numar de locuri rezervate cazare cabane 2 sau 3 margarete: 80

Numar de locuri total cadre didactice: 80

Va recomandam calduros sa luati legatura cu sponsori / CCD-urile judetene / Consilii Locale / Consilii Judetene, si sa-i invitati la sponsorizare pentru cheltuielile de masa si cazare pentru a va facilita prezenta la scoala. Dorim sa va incurajam sa actionati cu o gandire pozitiva, antreprenoriala, pentru ca meritati sa fiti sustinuti pentru efortul dvs. la aceasta scoala din plin. Dorim sa avem cei mai buni participanti si cu siguranta ei vor primi sprijinul generos al celor care inteleg importanta transformarii Scolii romanesti. Pret/loc la scoala de vara: 840 lei pentru 14 nopti ce includ cazare (camera 2-4 locuri cu baie, cabane 2-3 margarete) si 3 mese/zi

Cazare: cabane 2 sau 3 margarete, statiunea Straja

Va recomandam calduros: haine groase, bocanci si hanorace de ploaie

Inscrierea se realizeaza pana in 30 iunie urmand instructiunile FISEI DE INSCRIERE. Telefon de contact: Mariana Străuţ, Director Programe Gifted Education, Regiunea Vest: 0743.046.816 si Julecătean Dorina, profesor, 0723.169.316 in intervalul orar 17 - 20.

Taxa: 300 RON/participant (sunt exonerati cursantii studenti la zi)

Achitarea taxei (vă rugăm să păstraţi dovada achitării pentru prima zi de curs) se face până cel târziu 5 iulie 2008 prin ordin de plată către:

Asociaţia non-profit IRSCA GIFTED EDUCATION



Cont bancar IBAN (lei):



R010 FNNB 0012 0227 6145 RO01



deschis la Banca CreditEUROPE Bank, Sucursala Doamnei



Cod Fiscal: 17262316



Sunt scutiţi de taxa studenţii la zi care doresc să participe la cursuri, în limita locurilor disponibile completând formularul de înscriere. si respectand conditiile de participare

Descarcă Programul Şcolii de Vara(draft)



INSCRIERI COPII



Numar total de locuri gratuite copii si tineri: 45. Cazare: cabane 2 sau 3 margarete, 4-6 locuri in camera, statiunea Straja. Selectia copiilor se face potrivit fisei atasate aici. Responsabil selectie: Kristof Lajos, Director Editorial Revista Excelenta, Reprezentant PR Judetul Mures.

0 0

25.06.2008 21:58 cuzabio

Felicitari pt initiativa:

am 3 neclaritati

1. Scoala se finalizeaza pentru participanti cu diploma de participare si certificat de competente acordate de IRSCA Gifted Education si recunoscute de Consortiul EDUGATE. Ce anume mentioneaza certificatul de competente? Mentor? Formator?

2. texa este 840 cazare si masa + 300 taxa de participare?

3. CCD sau scoala pot sponsoriza participarea? in ce conditii?





0 0

26.06.2008 21:49 m_ady

Pentru puiutulclaus:

1. Niciunul.Se primesc, pe langa certificatul de competente, adeverinte de participare cu nr. de ore de la CCD si ISJ HD, care sunt recunoscute.

2. Taxa de participare se plateste in contul IRSCA, cazarea si masa se platesc la destinatie.

3. Orice organizatie pe care o contactati poate sponsoriza daca are bunavointa. Si Consiliile locale pot face aceasta.

Mai puteti gasi informatii pe www.supradotati.ro .

0 0

26.06.2008 22:55 m_ady

ATENTIE!!!

Se pot inscrie numai copii intre 12 si 17 ani, respectiv copii din clasele 5-12. S-a strecurat o greseala in anunt!!!

0 0

29.06.2008 11:32 lajos

Stimati profesori, inscrierile pentru scoala de vara a educatiei de excelenta se apropie de final. Va rog sa va inscrieti in cazul in care doriti sa va exprimati dorinta de a participa la aceste cursuri. Vreau sa mai adaug ca aceste cursuri sunt exclusiv pentru cadrele didactice, parinti( care care sunt interesati de dezvoltarea copilului). Scoala de Vara a Educatiei de Excelenta este un eveniment unic la nivel european.

lajos.kristof@gmail.com

0 0

04.07.2008 20:43 inteleapta

m-am inscris de pe 24.06 si nici pana acum nu am primit confirmarea...

ce se intampla?

0 0

11.11.2008 10:29 marama

Din pacate am aflat mult prea tarziu de existenta acestui eveniment! De aceea doresc sa intreb daca exista posibilitatea de a se mai organiza si in actualul an scolar? Va multumesc, prof. Maria Sturzu, Baile Tusnad, Harghita,

ID personal, maristurzu@yahoo.com

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 5 evenimente

«SEPTEMBRIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Vocea profesorilor

Ce întrebări i-aţi pune unui specialist în predarea-învăţarea-evaluarea online? Echipa Didactic va obţine răspunsurile pentru dvs!

Sondajul zilei

Să avem o evaluare care sa testeze competențele elevilor la fiecare final de an. Astfel vom vedea în ce stadiu se află generația , cum putem sa îmbunatățim sistemul de educație şi profesorii care nu-şi fac treaba şi încă folosesc metode şi o gândire învechită să nu mai poată profesa. În plus , feedback-ul eleviilor sa fie luat în serios , pentru că nu e ok în 2024 doar elevul sa poată fi sacționat ,iar profesorul nu , ba chiar să abuzeze de putere.

71 voturi | 2 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: bobarucristiana2010 Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN