Şcoala cu
bune practici

68 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Premiul I si trofeul "Delfinul Roz" pentru elevii Scolii "Elf" la San Remo

Piesa câştigătoare, „Charlie and the Chocolate Factory”, a fost apreciată de membrii juriului în mod special pentru scenariul original, pentru cântecele interpretate live cu acompaniamenul domnului profesor Leonard Dan la chitară, iar elevii au fost de asemenea felicitaţi pentru munca în echipă, pentru dăruirea cu care au jucat fiecare scenă şi pentru cât de bine vorbesc limba engleză. „Copiii au dat tot ce au putut, am fost foarte mulţumit de jocul lor iar când au coborât de pe scenă eram deja foarte fericit, oricare ar fi fost rezultatul. Cel mai mare premiu pentru mine a fost bucuria de pe feţele copiilor în momentul când li s-a decernat „Delfinul Roz”, a declarat domnul profesor Leonard Dan imediat după festivitatea de premiere. „Emoţiile noastre au atins cote maxime atunci când juriul a început să citească motivele pentru care au câştigat cei de la categoria şcolilor gimnaziale, în momentul acela ne-am dat seama că noi suntem aceia şi am sărit cu toţii în picioare de fericire! A fost un moment de maxim extaz!” a declarat Cezara Siotean, elevă în clasa a VI-a. Cei treisprezece actori, elevi în clasele VI-VII la Şcoala „Elf” din Cluj-Napoca, însoţiţi de profesorul coordonator Leonard Dan (regizorul piesei) şi doamna profesoară Nicoleta Meseşan, au petrecut 4 zile de neuitat la San Remo, unde au jucat pe scena Teatrului Ariston Roof, au participat la o dezbatere şi un atelier de teatru, au vizitat oraşele Monte Carlo şi Monaco, iar joi 19 martie şi-au reprezentat cu mândrie şcoala, oraşul şi ţara în cadrul paradei care s-a desfăşurat pe străzile frumoasei staţiuni de pe Riviera Italiană. Duminică 22 martie, la ora 10 dimineaţa, învingătorii de la San Remo au sosit acasă, fiind întâmpinaţi de părinţi, prieteni şi conducerea Şcolii "Elf" cu buchete de flori, şampanie şi multe aplauze. Felicitări elevilor Alexandru Tămaş, Alma Oltean, Bogdan Iudean, Cătălin Meseşan, Cezara Siotean, Cristiana Osoian, Iulia Fărcane, Joel Madly, Patricia Mărginean, Patricia Nicula, Roberta Piroşca, Sergiu Prell şi talentatului regizor Leonard Dan, profesor de limba engleză. Şcoala 'Elf' este o instituţie de învăţământ particular cu clasele I-VIII acreditată de Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării. Înfiinţată în 1999 de doamna Marcela Pop, şcoala vizează dezvoltarea globală a personalităţii copilului, în funcţie de talentele şi aptitudinile individuale, iar orele de teatru în limba engleză fac parte din oferta educaţională a şcolii începând din clasa I. Pagina oficială a festivalului GEF: http://www.gef.it/index2.php Contact: tel. 0742 055 321, Carmen Costina

Interes general | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: scoalaelf | 23.03.2009 01:28 | 1426 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Comentarii (4)

0 0

02.04.2009 14:04 nicole75

felicitari!!!

0 0

30.04.2009 15:36 loretana

Felicitari!

0 0

05.05.2009 23:22 felixmunteanu

Felicitari! Cuvintele nu pot exprima bucuria pe care am trait-o citind aceasta veste. Nu va cunosc, dar nu pot sa nu fiu mandra de acest rezultat. Mult succes in continuare!

0 0

20.05.2009 19:51 lunca

FELICITARI SI SINCERA ADMIRATIE.

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 4 evenimente

«SEPTEMBRIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Să avem o evaluare care sa testeze competențele elevilor la fiecare final de an. Astfel vom vedea în ce stadiu se află generația , cum putem sa îmbunatățim sistemul de educație şi profesorii care nu-şi fac treaba şi încă folosesc metode şi o gândire învechită să nu mai poată profesa. În plus , feedback-ul eleviilor sa fie luat în serios , pentru că nu e ok în 2024 doar elevul sa poată fi sacționat ,iar profesorul nu , ba chiar să abuzeze de putere.

65 voturi | 2 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: bobarucristiana2010 Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN