Şcoala cu
bune practici

62 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Simpozion de didactica moderna

Interes general | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: vlasea | 10.07.2005 14:33 | 2781 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Parentingul reactiv

Echilibrul emotional

Comentarii (8)

0 0

12.07.2005 10:32 missulica

se pot trimite doar lucrarile? eu fiind din braila, nu prea am cum sa ajung pana acolo.

0 0

13.07.2005 00:28 vlasea - Autor

Lucrarile simpozionului se desfasoara pe ateliere de lucru. Interesant si util este sa participi si sa-ti prezinti punctul de vedere.

0 0

14.07.2005 18:24 anja

O idee excelenta. Nu am gasit insa nici un fel de informatii referitoare la dimensiunea lucrarii, respectiv la timpul afectat prezentarii. Chiar daca e vorba de ateliere, trebuie fixate niste limite. Cred, de asemenea, ca ar fi util ca periodic sa prezentati pe site lista lucrarilor inscrise, inclusiv prezentarile realizate de autori. Pentru cei care sunt interesati ar putea fi incitant si s-ar evita(cat de cat)suprapunerile suparatoare de subiecte si monotonia interventiilor.

0 0

15.07.2005 15:00 vlasea - Autor

Dimensiunea lucrarii nu mi se pare normal a fi limitata atata timp cat propunatorul reuseste sa prezinte esentialul in 10 minute. Multumim pentru ideea de vizualizare periodica a listei lucrarilor inscrise. Incercam sa facem asta pe 15 august.

0 0

17.07.2005 12:53 cameliahoara

Intr-adevar este interesant sa participi,dar fiind inceput de an scolar avem parte de multa munca,mai ales in primele doua-trei saptamani de scoala,iar o deplasare de cateva sute de km la sfarsit de saptamana este foarte anevoioasa.Ar trebui luat in calcul acest aspect.

0 0

07.09.2005 22:11 invatator

Inceput de an scolar, sfarsit de an scolar...mai mereu suntem presati de ceva, dar daca vrem cu adevarat un lucru, se poate afla si timpul necesar pentru hrana spiritual-profesoinala, cum cred eu. Abia astept sa partipip la simpozion, sa ma vad cu colegii cunoscuti, sa cunosc noi colegi, sa aflu noi experiente, sa impartasesc altora din trairile mele intre copii.Multumesc organizatorilor, alaturi de care sunt, le doresc succes si, cum spuneam, sunt nerabdatoare sa fim impreuna.

Elena Carunta, Ocna Mures

0 0

25.09.2005 20:52 invatator

Am pornit cu entuziasm de la inceput, inca din comentariile postate aici, pe didactic. Am crezut in ideea acestui simpozion, a acestei manifestari profesionale si organizatorii nu ne-au inselat asteptarile, ba dimpotriva. Fata de alta manifestare de acelasi gen deosebita a fost implicarea oficialitatilor, prezenta prefectului, a primarului orasului, a viceprimarului-care a asistat efectiv la o sectiune de la inceput pana la sfarsit; nu mai adaug prezenta Inspectoratului judetean si a CCD Alba, care era de asteptat. Ce doresc sa spun este faptul ca am simtit cu adevarat implicarea comunitatii locale in derularea activitatii, bunul mers al trumviratului agentilor implicati in educatie: scoala-familie-comunitate. Prezenta colegilor din tara a fost salutata de toti cei prezenti si...as dori sa-mi expun si nedumerirea, cel putin, a absentei mare ca numar a dascalilor din judet. Poate mediatizarea de sus in jos e de vina?...Medierea din sala "Evaluare", la care am participat a fost de asemenea de inalta tinuta, exceptand, imi permit, opiniile din final despre esecul reformei in invatamant, cu care nu am fost de acord, cel putin pentru clasele I-IV, punct de vedere exprimat, de altfel de invatatorii. La dezbateri s-au implicat toti cei prezenti si divergenta in opinii a fost tocmai provocarea care a antrenat. Voi duce in scoala mea mesajul evident al simpozionului: "Suntem o mica parte din omenire, dar cu o menire mare...!" Multumesc organizatorilor si doresc sa felicit conducerea Scolii 4 Cugir pentru colectivul format , pentru cadrul de lucru asigurat dascalilor si pentru sustinerea oferita celor care au forta si dorinta realizarii unor astfel de actiuni! E destul de rar sa vezi asa ceva, cel putin pentru mine!!! Iar prezenta prefectului judetului la actiune, intr-un orasel de provincie si mai ales la o actiune a scolii, ca si oferta acordarii sprijinului dascalilor in orice problema, chiar daca teoretic deocamdata, m-a facut sa simt ca incet-incet scoala isi poate recapata locul in societate. Sper doar sa nu ma insel.

Dragi colegi, multumesc pentru sansa data de-a va vedea si la locul vostru de munca, unde de departe se vede truda facuta cu drag si pasiune! Felicitari sincere!

Elena Carunta

0 0

25.09.2005 21:17 invatator

Rog colegii din Cugir, de la Scoala 4, sa trimita fotografii ale aspectului scolii, atat din exterior, cat si din interior, din clase, de pe hol. E. Carunta

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 15 evenimente

«AUGUST 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Să avem o evaluare care sa testeze competențele elevilor la fiecare final de an. Astfel vom vedea în ce stadiu se află generația , cum putem sa îmbunatățim sistemul de educație şi profesorii care nu-şi fac treaba şi încă folosesc metode şi o gândire învechită să nu mai poată profesa. În plus , feedback-ul eleviilor sa fie luat în serios , pentru că nu e ok în 2024 doar elevul sa poată fi sacționat ,iar profesorul nu , ba chiar să abuzeze de putere.

54 voturi | 2 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: bobarucristiana2010 Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN