Şcoala cu
bune practici

61 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Simpozionul pentru copii ,,COPIL CA TINE SUNT ŞI EU", 31 MAI 2008

MOTIVAREA PROIECTULUI:
Preocupările pentru studiul creativităţii, pentru găsirea şi utilizarea unor metode de antrenare şi facilitare a creaţiei, la nivel individual şi de grup, sunt justificate de cerinţele sociale actuale.
Fenomen multidimensional, creativitatea apare ca o activitate complexă care se finalizează într-un produs. Pentru creaţia copiilor, caracteristică este descoperirea, nu invenţia acesta trăind o surpriză în faţa descoperirilor sale.
Caracterul general al creativităţii ne conduce spre ideea posibilităţii şi necesităţii educării abilităţilor creative. Creaţia este forma optimă de canalizare a energiilor psihice şi de autoafirmare.
1.Atelier de creaţie literară
Elevii vor trimite anticipat 2 lucrări adecvate temei, în format electronic şi vor realiza o lucrare în cadrul simpozionului.
2.Atelier de pictură şi abilităţi practice
Elevii vor trimite anticipat 2 lucrări adecvate temei şi vor realiza o lucrare în cadrul simpozionului.
3.Atelier de dans
Elevii vor pregăti un dans şi îl vor prezenta iar în cadrul simpozionului vor învăţa un dans tematic.
4.Atelier de muzică
Elevii vor pregăti o melodie pe care o vor interpreta iar în cadrul simpozionului vor învăţa o melodie adecvată temei.

VĂ AŞTEPTĂM!

Interes general | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: ela76 | 24.04.2008 18:22 | 2941 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Parentingul reactiv

Echilibrul emotional

Comentarii (14)

0 0

27.04.2008 16:49 alinaileana_popescu

Detalii, contact? Cum putem afla mai multe? Din Prahova ar trebui sa venim la Botosani? E foarte interesant, tentant si, cred, i-ar incanta pe copii, acest simpozion, dar ne mai trebuie informatii.

0 0

28.04.2008 14:54 vrincianu

Si daca nu putem veni cum procedam?

0 0

28.04.2008 21:03 vila_elena

Eu am copii rromi(13din17)cu care pot lucra creativ.Le place ziua de vineri,cand avem abilitati practice.Lucreaza f.frumos;am organizat expozitii la nivel de comuna,dar nu putem veni fara bani!FELICITARI!!!

0 0

28.04.2008 21:09 vila_elena

(continuare)Suntem la Ciumeghiu,jud.Bihorsi ne-ar placea sa fim cu voi!Asta e!Nu-s bani nu putem avansa!Nu ne putem face cunoscuti cu ceea ce stim sa facem!Va stimez mult!institutor VILA ELENA_Chiumeghiu

0 0

29.04.2008 16:05 gabrielamelincianu

Nici acum nu am primit diplomele de la concursul "Eminescu...pretutindeni" organizat in luna ianuarie 2008, existent pe didactic.ro sectiunea stiri-18, deocamdata. Pacat ca sunt de pe meleaguri botosanene, ca acolo mi-am inceput pregatirea profesionala si primii pasi in cariera didactica. Credeti ca mai sunt sanse? Si am aflat ca tocmai ati propus alt concurs. Acesta din 31 mai 2008.Cum ramane cu seriozitatea si credibilitatea dv.? Suntem de la Bacau si am trimis doua planse la concurs, cu taxa de participare solicitata, si nici un raspuns. Felicitari! Cum ramane cu organizarea de la Botosani?

0 0

30.04.2008 11:09 1967

Draga Gabriela, toate diplomele participantilor la concurs au fost expediate.Nu stiu de ce ne acuzi pe nedrept.Asteptam totusi un telefon de la tine sa ne anunti ca nu ai primit diplomele.Vezi la O.P. sau la scoala.Toata lumea a primit.Ceva s-a intamplat si nu e vina noastra.Cu alta ocazie ,cand esti tentata sa faci astfel de afirmatii, mai intai informeaza-te.Numai bine.Sincer....imi pare rau ca o colega afirma asemenea lucruri.Succes in activitate.

0 0

02.05.2008 17:19 iuliache

Imi pare a fi fosrte interesant acest simpozion.Va felicit sincer pentru initiativa si va rog sa imi confirmati daca va trimitem lucrarile si daca pot participa numai eu ca reprezentant al copiilor.E greu pt clujeni cu deplasarea.Astept raspuns.Va doresc mult, mult succes!Si inca o data, sincere felicitari pentru ceea ce v-ati propus sa realizati pentru copii si cadre didactice!

instit. Iulia Chende

Liceul Teoretic "Eugen Pora" Cluj-Napoca

0 0

03.05.2008 18:53 gabrielamelincianu

Nu scrisem adresa de e-mail si totusi ati trimis mesaje pe didactic. ro dar si pe adresa personala. Ati trudit mult. Doar atat. Fara diploma de participare si învinuind pe altii pentru neatentia dumneavoastra: pe cei de la oficiul postal ori nu stiu pe cine. Nu este suficient. Daca stiati sa lucrati pe calculator ori daca ati fi expediat diploma, chiar si acum in luna mai dupa ce am comunicat personal, sigur as fi primit. Mai ales ca pusesem plic autoadresat si timbrat. Daca ati urmarit pe didacti.ro, la concursul lansat in decembrie, acum -sectiunea stiri 18, ati fi vazut ca intrebari catre dumneavoastra cand vom primi diplomele am pus in permanenta. Au ramas intrebari fara raspuns. Si nu sunt singura.De fapt diploma de paricipare este pentru a le justifica elevilor ca lucrarile au fost expediate. La dosarul personal nu pot fi atasate diplomele de participare. Cel putin asa se procedeaza la noi. Va dorim succes si sa nu mai dezamagiti alti elevi deoarece este foarte grea misiunea invatatorului de le justifica neatentia.

0 0

05.05.2008 13:22 ela76 - Autor

Am rugamintea ca toti colegii care doresc sa participe la acest simpozion sa ma contacteze la adresa de mail:ionelahl@yahoo.com. Vom incerca sa va oferim solutii sau sugestii de rezolvare a motivelor care v-ar putea impiedica sa participati la acest simpozion.E o atmosfera deosebita nu numai pentru copii va asigur...Cu bunavointa vom depasi orice obstacol.Numai ganduri bune!

0 0

06.05.2008 21:28 gabrielamelincianu

Stimata doamna inst.Daniela Orasanu,

1. Nu am facut decat sa semnalez o realitate: nu am primit raspuns de la concursul "Eminescu...pretutindeni..."( vai cate greseli in titlu si in text, mai pot fi admirate) organizat de Scoala Nr.7 "O. Bancila" Botosani,cu precizarile de rigoare privitoare la -organizare, seriozitate, respect. De aici si pana la a-mi scrie pe adresa personala vrute si nevrute este deja ...mult.Pentru lamurirea colegilor care citesc voi posta copy-paste de pe e-mail randurile dumneavoastra. Nu am primit diploma desi unul din e-mail dv. se numea diploma- daca nu stiti sa trimiteti un document, puneti-l ca attach Files nu ca doc. neimportant, cu stegulet...

2. Eu nu am indraznit sa va scriu pe adresa personala chiar daca ati trimis mesaje la subsemnata. Probabil nu am nici varsta nici experienta de viata a dv. pentru a avea curajul sa va vorbesc cu obraznicie.

3. In iarna, la concursul precizat am trimis plicul prin posta speciala PRIORIPOST, deci avem chitanta şi in plus am trimis si cu confirmare de primire pe numele dv., am primit si confirmarea semnata de dv. ori de alt coleg abilitat cu corespondenta scolii.

4. Toate acestea sunt documente probatorii pentru un eventual dosar in justitie. Daca mai adaugam si obraznicia de pe e-mail, mai vedem...

5. UN SFAT: GRIJA MARE CUM VA ADRESATI.

TOT CE SPUNETI POATE FI FOLOSIT IMPOTRIVA DUMNEAVOASTRA. MAI ALES CA REPREZENTATI O INSTITUTIE. Truditorii pedagogiei care au lansat conceptul de invatare permanenta aveau mare dreptate.

0 0

06.05.2008 21:51 gabrielamelincianu

Inca o precizare: va rog sa deschideti pe didactic.ro, rubrica stiri - acum 19 sa vedeti ca pana la 25 februarie 2008 am asteptat , si pana la acea data multi colegi intrebau si asteptau nerabdatori diplome; asa ca am semnalat si eu aceeasi problema. Am asteptat inca 2 luni si in 29 aprilie am revenit cu o intrebare, cred ,justificata.

A invata sa inveti pe parcusul intregii vieti ar trebui sa fie un crez pentru fiecare.

0 0

31.05.2008 07:15 agmaria

Felicitari sincere cadrelor didactice de la SCOALA NR 7 BOTOSANI pentru initiativa organizarii acestui simpozion! Am participat si la celelalte editii si am constatat o organizare ireprosabila.

Bravo dna director DOINA FOSTEA si director educativ IONELA HLUSCU!

La cat mai multe editii!

M. Agache

0 0

31.05.2008 07:33 agmaria

Bravo DANA ORASANU !

Nu te intrista daca unii participanti au o asemenea ...atitudine.La orice actiune pot aparea si nemultumiri. Important este ca acestea sa fie remediate in cel mai scurt timp. Concursurile se organizeaza ptr elevi si nu pentru a ajunge cadrele didactice in ...justitie.

In speranta ca justitia nu te va condamna, succes la urmatoarele editii!

0 0

02.06.2008 13:08 ela76 - Autor

Multumiri cadrelor didactice care ne-au onorat cu prezenta lor la activitate si pentru modul impecabil in care au indrumat copiii..O vacanta frumoasa!

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 15 evenimente

«AUGUST 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Să avem o evaluare care sa testeze competențele elevilor la fiecare final de an. Astfel vom vedea în ce stadiu se află generația , cum putem sa îmbunatățim sistemul de educație şi profesorii care nu-şi fac treaba şi încă folosesc metode şi o gândire învechită să nu mai poată profesa. În plus , feedback-ul eleviilor sa fie luat în serios , pentru că nu e ok în 2024 doar elevul sa poată fi sacționat ,iar profesorul nu , ba chiar să abuzeze de putere.

52 voturi | 2 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: bobarucristiana2010 Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN