Şcoala cu
bune practici

55 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

SIMPOZION INTERNATIONAL "SCOALA ROMANEASCA- SCOALA EUROPEANA CONCURS "IARNA" SI " DATINI SI OBICEIURI FOLCLORICE

Perioadă înscriere: 30.11.-0001

Perioadă desfăşurare: 30.11.-0001

Aceasta actiune va cuprinde: I. SIMPOZION ( cu participare directă/ indirectă)- pentru cadre didactice : SECTIUNI: 1. Proiectul şi parteneriatele educaţionale în şcoala românească şi cea europeană. 2. Valorificarea Noilor educaţii la clasă. 3. Rolul şi importanţa metodelor interactive. II. EXPOZIŢIE ŞI CONCURS DE CREAŢIE (cu participare indirectă)- pentru elevi: Tema: „IARNA” SECŢIUNI: 1. Creaţii literare în versuri sau proză realizate în limba română 2. Creaţii literare în versuri sau proză realizate în orice limbă de circulaţie internaţională 3. Creaţii plastice 4. Reviste şcolare( cadre didactice şi /sau elevi) III. CONCURS - Datini şi obiceiuri de iarnă ( cu participare directă)- pentru elevi Prezenta dumneavoastra ne va onora.

Interes general | Toate disciplinele | Evenimente

Propus de: ancamari | 06.12.2009 17:45 | 5285 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Biasul de confirmare in rolul de parinte

Comunicarea parinte - copil

Comentarii (38)

0 0

07.12.2009 19:15 landis28953

Aş dori ca diploma să-mi fie trimisă în original.Se poate?Mulţumesc!

0 0

07.12.2009 20:34 dscl_elena

La sectiunea:'Creatii plastice', pot participa si prescolari?

0 0

07.12.2009 21:06 gladiola

Activitate interesanta, dar ... diplomele ar trebui trimise in original si celelalte materiale pentru participarea cu 30 Ron.

0 0

07.12.2009 23:08 alinad

probabil nu cunoasteti ce costuri implica organizarea activitatilor, redactarea materialelor si taxele postale

0 0

07.12.2009 23:13 ancamari - Autor

Stimate colege,

am luat acesta decizie in legatura cu diplomele deoarece la editia de anul trecut am avut foarte multe probleme cu expedierea diplomelor prin Posta Romana.Daca participati direct, veti primi diploma in original.

Prescolarii pot participa la orice sectiune.

Sanatate si toate cele bune!

0 0

08.12.2009 01:35 sorinborodi

Fratilor, ce de stampile ati pus........ Credeati ca asta mascheaza si indulceste taxa de participare ?

Din "Cuibul visurilor",ce pui va iesi ?

O copie de pe statul de plata al dascalului roman,sau o "Poliglotte” Nort -sur-Erdre, Franţa

Şcoala Jeanne D Arc, Nort -sur-Erdre, Franţa" ?

Of,of.... mare e setea de puncte ..va rog, actionati cu un blocaj la exprimari "limba de lemn" gen :

"valorificarea experienţelor şcolare şi extraşcolare în domeniul educaţiei actuale.

- promovarea achiziţiilor şi rezultatelor individuale în context naţional şi internaţional.

- dinamizarea interacţiunii dintre şcoli, cadre didactice, elevi."

Nu ma intrebati "de ce ?" ,pentru ca va voi raspunde :" Pentru ca suntem ,aproape,in 2010"





0 0

08.12.2009 09:43 ancamari - Autor

Stimate domnule profesor,

multumim pentru aprecierile dumneavoastra.

Sanatate si numai bine!

0 0

08.12.2009 16:05 angi_dc

Felicitari pentru initiativa, idei si entuziasm!

As dori sa va adresez doua intrebari:

1)pot participa si elevii de liceu?

2) daca am trimite un plic timbrat, autoadresat, am putea beneficia de diplomele de participare, in original?

Va multumesc, anticipat, pentru raspuns.

0 0

08.12.2009 17:29 cioaba_ana

Articolul va fi considerat ca publicaţie la nivel internaţional ?

0 0

08.12.2009 18:08 anibere

Daca suntem doi autori la un material, spre exemplu la sectiunea cu rolul metodelor interactive platim doua taxe?

0 0

08.12.2009 20:19 d3nita

Off topic! Sper ca isi va da seama cineva de corectitudinea preinspectiilor de grad, unde unii colegi copiaza la greu materiale de pe didactic.ro

0 0

08.12.2009 20:55 luminitagirigan

Citind comentariile de mai sus, am ajuns la concluzia că ne place, fraţilor, să scriem doar de dragul literelor de pe tastatură, pentru că altfel, multe intervenţii n-au nici o noimă. E uşor să critici munca titanică, până la urmă, a unor dascăli, atâta timp cât, gândind doar matematic, la orice iniţiativă de acest gen, ne dă cu...minus. Felicitări organizatorilor! Din Salva, vă doresc mult succes, multă răbdare pentru a ne suporta comentariile şi fericite sărbători! Iar cine nu mai crede în ,,cuibul viselor", să vă onoreze cu prezenţa la început de an nou, să se convingă! Pentru că, întotdeauna e mai înţelept să gândeşti tot ce spui şi nu să spui tot ce gândeşti!! Nu-i aşa, ,,d3nita"?

0 0

08.12.2009 21:30 msimc

Daca tot trimiteti C.D.ul cu I.S.S.N., nu inteleg de ce sa nu trimiteti si diplomele in original...

0 0

09.12.2009 19:28 ancamari - Autor

Dragi colegi, daca trimiteti plicul autoadresat, va trimitem diplomele in original. Pot participa si elevi din liceu.Articolul este considerat publicatie la nivel national.Diploma de participare la simpozion este la nivel international.Daca doriti sa primiti diplome de participare in original si participati doua persoane la un material, va trebui sa achitati taxa fiecare. Cei care doriti sa le primiti on-line platiti doar o singura taxa.

As avea rugamintea ca in fisa de inscriere a elevilor la concursul "Datini si obiceiuri de iarna" sa specificati si varsta si clasa acestora.Sa auzim numai de bine!

0 0

09.12.2009 20:45 trombitas_jeno

Fac abstracţie de unele comentarii, poate prea acide, felicitându-vă pentru această iniţiativă demnă de toată lauda.

0 0

10.12.2009 11:10 senzitive25

SIMPOZION INTERNAŢIONAL ?! CE CIUDATENII PUTETI INVENTA ! Cu titlul TIP-GHIVECI ori ZACUSCA :"Scoala româneasca... cu datini folclorice si concurs de iarna..." Orice simpozion international trebuie sa aiba participare din afara României ! Ok ? Formularea devine ilegala daca obiectul actiunii este de interes naţional. Si apoi ori e simpozion, ori e concurs, ori e o datina folclorica.Normal ar fi fost ca administratorul site-ului sa nu va admita postarea acestui anunt.Dar...

Diplome trimise prin internet ? N-am mai auzit ! Desigur inteleg ca sunt niste cheltuieli si Posta Romana face o multime de bani din actiunile profesorilor prestand niste servicii f. proaste, dar trebuia sa mariti taxa la 40-50 lei si trimiteti diplome, si altele in original. Insa cred ca dv nu stiti ce este acela un simpozion international, nu stiti ce e un concurs, etc. si le amestecati, le amestecati... Cosider ca actiunea dv trebuie redenumita ca sa fie lagala: 1. simpozion national, plus 2.concurs de orice vreti, plus 3. datini (de orice vreti). ca sa nu fie 3 în 1. Oare cei care v-au dat avizul n-au vazut ca nu e legal formulata actiunea dv sau ei sunt avizi de publicitate si restul nu mai conteaza.

0 0

10.12.2009 19:11 ancamari - Autor

Stimate domnule coleg,

Acest simpozion este international deoarece derulam in scoala trei parteneriate internationale de foarte multi ani- cu scoala si Centrul Polyglotte din Nort-sur-Erdre (Franta), cu Liceul "Gheorghe Asachi" din Herta, Ucraina si cu Liceul Teoretic "Stefan Voda" din Republica Moldova, si va pot spune ca vom avea cu siguranta , asa cum am avut si la celelalte editii, prezenta si lucrari din aceste trei zone ,din afara tarii.Daca numiti o actiune de o asemenea amploare 3in1, este problema dumneavoastra.In legatura cu trimisul diplomelor in original, v-as ruga sa cititi comentariul meu anterior. Oricum,va multumim pentru aprecierile dumneavoastra si va asteptam sa veniti la Maieru pentru a ne spune dumneavoastra ce este un simpozion international. Toate cele bune!

0 0

10.12.2009 19:58 senzitive25

SIMPOZION = Discuţie organizată, pe baza unor scurte expuneri asupra unei teme literare, filozofice, ştiinţifice etc. de actualitate, purtate de câţiva vorbitori în faţa şi cu participarea publicului.ACEASTA E DEFINITIA DIN DEX. Faptul ca scoala dv are în delulare parteneriate internationale este un alt aspesct, separat de actiunea numita simpozion international. Intai, titlul dat demonstreaza ca dv nu stiti ce e un simpozion international, oare pe cine in afara României intereseaza ca "Scoala românesca..." este sau ar trebui sa fie europeana? Doi : Ca simpozionul este cand concurs, cand datina folclorica demonstreaza ca este o actiune ilegal numita : simpozion international. Restul e vizibil: organizare, 3 în 1 sau 5 în 1(ca la sampoane!), diplome autoprintabile,etc. Si nu v-am apreciat, chiar cred ca incet, incet duceti in derizoriu niste actiuni de promovare a stiintei, tehnicii, dreptului, etc. pentru ca institutori fara pregatire nu numesc orice expozitie de desene: simpozion international. Fix e contestabila actiunea dv, asa cum este formulata.

0 0

10.12.2009 21:48 petrupaulina

Felicitari pentru a treia editie a acestui Simpozion. Se adreseaza intr-adevar celor din preuniversitar, de aceea va sugerez sa nu mai raspundeti acuzelor rautacioase si aberante ale domnului senzitive25( de unde vine acest ID, preocupari, varsta, procentajul de seriozitate ?!) E regretabil ca preocuparile acestui domn sunt de a face acuze pe didactic. Ar fi interesant sa aflam care sunt actiunile remarcabile, in ceea ce priveste reforma in invatamant, pe care dumnealui le-a initiat, derulat si finalizat. Care este feed-back-ul obtinut de senzitive25. utilizarea acestui limbaj, prea colorat si mixat, ma duce cu gandul la un distribuitor de produse cosmetice . Cand folosesti ca argument o definitie din DEX, e clar de ce totul pare 3 in 1 sau 5 in 1. domnul nu cunoaste necesitatea actiunilor de acest fel in mediul rural si impactul pozitiv asupra scolii, comunitatii locale, ecourile in presa internationala. Reforma se produce si de jos in sus, eu felicit pe aceia care ridica nivelul invatamantului, a respectului de sine, a implicarii, a mobilizarii cadrelor didactice, chiar si prin acest tip de actiuni, slab cotate la nivel universitar( cum pretinde a fi senzitive25). Vreau sa il instiintez ca la editiile anterioare au participat la aceasta actiune 12 inspectori din judet, actiunea fiind deschisa de inspectorul general. Daca institutii precum ASTRA i se par lui senzitive25 ca fiind neserioase, participarea prin parteneriat cu scoala a celui mai mare agent economic din judet, si unul dintre cei mai seriosi din tara ,atunci chiar nu poate intelege ce se deruleaza la acest simpozion. Nu inteleg de ce folclorul nu ar face parte din scoala romaneasca, de ce nu ar avea legatura cu scoala europeana?! Il invit pe senzitive25 sa redescopere realitatile din Romania rurala si sa inteleaga de ce prin parteneriate internationale folclorul nostru este valorizat si nu ridiculizat , asa cum procedeaza senzitive25. Este regretabila atitudinea exprimata de acest presupus coleg care denigreaza institutorii. Nu stiam ca facem discriminare in propria breasla. Nu ma mir ca statutul de dascal a ajuns cum a ajuns, cand unii dintre noi au acest tip de discurs. Eu consider ca toti dascalii care participa, fie si indirect,la acest tip de actiuni, doresc sa isi comunice ideile, satisfactiile, insatisfactiile, realizarile, incertitudinile. E o modalitate de a valorifica munca elevilor nostri care nu au posibilitatea de a participa la concursurile nationale, cu un numar limitat de participanti. Ii aduc la cunostinta lui senzitive25 ca in Europa toti elevii, indiferent de nivelul cunostintelor, au parte de o recompensa. Trebuie sa ne stimulam elevii, nu sa ii complexam! Nu stiu cata psihologie si cata pedagogie va determina sa veti aceasta atitudine, repet, discriminatorie, atat fata de cadrele didactice, cat si fata de elevi. Dar, pentru ca se apropie sarbatorile de iarna , urez tuturor colegilor sanatate, pace, unitate , nu dezbinare. Colegilor de la Maieru, INSTITUTORI,PROFESORI, INVATATOARE SAU EDUCATOARE, putere de munca, le respect studiile si statutul. si lui senzitive25 ii doresc multe participari la actiuni cu adevarat internationale si astept recomandari din partea dumnealui. Care sunt actiunile serioase pe care ni le recomanda? Multumesc.

0 0

10.12.2009 22:00 petrupaulina

Felicitari pentru a treia editie a acestui Simpozion. Se adreseaza intr-adevar celor din preuniversitar, de aceea va sugerez sa nu mai raspundeti acuzelor rautacioase si aberante ale domnului senzitive25( de unde vine acest ID, preocupari, varsta, procentajul de seriozitate ?!) E regretabil ca preocuparile acestui domn sunt de a face acuze pe didactic. Ar fi interesant sa aflam care sunt actiunile remarcabile, in ceea ce priveste reforma in invatamant, pe care dumnealui le-a initiat, derulat si finalizat. Care este feed-back-ul obtinut de senzitive25. utilizarea acestui limbaj, prea colorat si mixat, ma duce cu gandul la un distribuitor de produse cosmetice . Cand folosesti ca argument o definitie din DEX, e clar de ce totul pare 3 in 1 sau 5 in 1. domnul nu cunoaste necesitatea actiunilor de acest fel in mediul rural si impactul pozitiv asupra scolii, comunitatii locale, ecourile in presa internationala. Reforma se produce si de jos in sus, eu felicit pe aceia care ridica nivelul invatamantului, a respectului de sine, a implicarii, a mobilizarii cadrelor didactice, chiar si prin acest tip de actiuni, slab cotate la nivel universitar( cum pretinde a fi senzitive25). Vreau sa il instiintez ca la editiile anterioare au participat la aceasta actiune 12 inspectori din judet, actiunea fiind deschisa de inspectorul general. Daca institutii precum ASTRA i se par lui senzitive25 ca fiind neserioase, participarea prin parteneriat cu scoala a celui mai mare agent economic din judet, si unul dintre cei mai seriosi din tara ,atunci chiar nu poate intelege ce se deruleaza la acest simpozion. Nu inteleg de ce folclorul nu ar face parte din scoala romaneasca, de ce nu ar avea legatura cu scoala europeana?! Il invit pe senzitive25 sa redescopere realitatile din Romania rurala si sa inteleaga de ce prin parteneriate internationale folclorul nostru este valorizat si nu ridiculizat , asa cum procedeaza senzitive25. Este regretabila atitudinea exprimata de acest presupus coleg care denigreaza institutorii. Nu stiam ca facem discriminare in propria breasla. Nu ma mir ca statutul de dascal a ajuns cum a ajuns, cand unii dintre noi au acest tip de discurs. Eu consider ca toti dascalii care participa, fie si indirect,la acest tip de actiuni, doresc sa isi comunice ideile, satisfactiile, insatisfactiile, realizarile, incertitudinile. E o modalitate de a valorifica munca elevilor nostri care nu au posibilitatea de a participa la concursurile nationale, cu un numar limitat de participanti. Ii aduc la cunostinta lui senzitive25 ca in Europa toti elevii, indiferent de nivelul cunostintelor, au parte de o recompensa. Trebuie sa ne stimulam elevii, nu sa ii complexam! Nu stiu cata psihologie si cata pedagogie va determina sa veti aceasta atitudine, repet, discriminatorie, atat fata de cadrele didactice, cat si fata de elevi. Dar, pentru ca se apropie sarbatorile de iarna , urez tuturor colegilor sanatate, pace, unitate , nu dezbinare. Colegilor de la Maieru, INSTITUTORI,PROFESORI, INVATATOARE SAU EDUCATOARE, putere de munca, le respect studiile si statutul. si lui senzitive25 ii doresc multe participari la actiuni cu adevarat internationale si astept recomandari din partea dumnealui. Care sunt actiunile serioase pe care ni le recomanda? Multumesc.

0 0

11.12.2009 00:05 luminitagirigan

FOARTE BINE spus, stimată ,,petrupaulina"! Sunt de acord cu d-voastră! Şi bine că aţi postat de 2 ori, poate aşa va înţelege senzitive25 că educaţia începe de jos în sus, de la ciclurile mici la cele universitare! E rău când uităm de unde am plecat şi ridicăm nasul în vânt, călcând pe adevăraţii dascăli, ce preţuiesc mai mult timpul dedicat altora decât celui ce i s-ar cuveni! Iar cei care nu vin cu o acţiune cel puţin la fel de serioasă ca cea de la Maieru, să-şi vâre nasul în dicţionare şi să tacă! Cu respect pentru dascălul de la ţară şi de pretutindeni, LG!

0 0

11.12.2009 14:28 stefanamare

EXCELENT răspuns şi o atitudine cu adevărat colegială, din partea doamnei petrupaulina. Simpozioanele şi concursurile nu sunt doar o sursă de puncte _ organizatorii nu se aleg cu mai multe puncte decât un simplu participant_ ele au rolul de a da cadrelor didactice şansa de a comunica, mobilizează şi motivează elevii spre creativitate. Din păcate există şi senzitive25, eşuat lamentabil într-o "zacusca" lingvistică , măriri de taxe_ şi impozite!_ şi...şampoane. Ar trebui să nu ne mai comportăm ca la Antena3 pe acest site! Deşi nu particip la simpozioane , apreciez partea lor pozitivă . În definitiv, trăim într-o democraţie,senzitive25 !

0 0

11.12.2009 20:49 loreta

Domnului atat de senzitiv25...

Domnule senzitiv ,ce intelegeti dumneavoastra prin "institutor fara pregatire"? Eu sunt institutor din urmatoarea ecuatie: invatator+studii superioare de lunga durata(inginer)=institutor.

Atitudinea dumneavoastra imi pare in total dezacord cu meseria pe care pretindeti a o detine.Oare nu credeti ca sunteti dator cu scuze? Intreb si eu...

0 0

12.12.2009 09:30 simonadamian

Ma incadrez si eu la categoria , cu studii superioare si masterat. As vrea sa ma inscriu la facultatile absolvite de domnul senzitive, nu de alta, dar nu pot intelege felul in care trateaza personalul din invatamant...si... as vrea sa vorbim de la egal la egal. Pana atunci ii sugerez sa isi verifice cu rezultatele pentru cei sapte ani de acasa!Acolo se invata si cum se cer scuzele...sau sa apeleze la oricare institutor! Il va invata cum sa procedeze.

Poate veti obtine si o nota de trecere, domnule foarte senzitive25!

0 0

12.12.2009 09:32 simonadamian

Ma incadrez si eu la categoria institutor fara pregatire, cu studii superioare si masterat. As vrea sa ma inscriu la facultatile absolvite de domnul senzitive, nu de alta, dar nu pot intelege felul in care trateaza personalul din invatamant...si... as vrea sa vorbim de la egal la egal. Pana atunci ii sugerez sa isi verifice cu rezultatele pentru cei sapte ani de acasa!Acolo se invata si cum se cer scuzele...sau sa apeleze la oricare institutor! Il va invata cum sa procedeze. Poate veti obtine si o nota de trecere, domnule foarte senzitive25!

0 0

12.12.2009 13:18 haisafurampepeni

http://concursulnoraiuga.wordpress.com/

0 0

12.12.2009 14:58 deniadims

Puteti trimite ramburs plicul cu diploma in original(plus alte documente sau materiale).Este o initiativa foarte buna .

Succes !

0 0

15.12.2009 07:46 elviraelene

Va salut stimati colegi!

Felicit pe cei care organizeaza aceste actiuni si cred ca nu e nimic gresit in faptul ca sunt adunate la un loc mai multe tipuri de activitati, dand astfel posibilitatea mai multor oamneni sa participe . Principalul e ca organizatorii sa-si asume desfasurarea acestei ample actiuni in toate detaliile pe care le presupune

si cred ca o vor face , pentru ca sunt niste ardeleni de nadajde!

AM CATEVA INTREBARI

1. ESTE POSIBILA PARTICIPAREA UNUI ANSAMBLU FOLCLORIC FORMAT DIN 30 DE COPII CARE PREZINTA OBICEIURI DE IARNA DIN ZONA MOLDOVEI ?

DACA DA , CE POSIBILITATI DE CAZARE EXSISTA , PENTRU CA DISTANTA DE LA CARE VENIM PRESUPUNE SA VENIM DIN SEARA ZILEI DE 8 IAN.?....

0 0

15.12.2009 07:49 elviraelene

2. CARE SUNT COSTURILE PENTRU O ASTFEL DE PREZENTA ?

30 DE COPII SI 3 CADRE DOIDACTICE

ASTEPTAM RASPUNS SI VA DORIM SPOR LA MUNCA!

0 0

15.12.2009 11:05 ea_she

Felicitari pentru initiativa si munca depusa!

Este adevarat ca s-au cam strecurat niste inadvertente, dar eu stiu o vorba: "Sa ridice picatra cel fara de pacat!" Coine o fi spus-o? Cred ca @Domnul Senzitiv@ nu a auzit despre El...

Asa cum nu a auzit nici vorba romaneasca: cine nu munceste nu greseste!

Este al fel de adevarat ca in ultima vreme ne cam lasam antrenati de superficialitatea din jur si e pacat ... Cine a initiat vreodata o actiune la nivel judetean cel putin stie cata munca este. Dar documentul in word este cam ... lacunar. M ai mult am inteles din ceea ce s-a rezumat aici, pe sait.

De aceea as vrea sa intreb: cate pagini trebuie sa aiba lucrarea pentru simpozion? Caci in doua pagini presupun ca se va face rezumatul (pentru revista).

Regret ca nu am avut cunostinta despre aceasta actiune inainte de finalul cursurilor...

A doua intrebare: pot trimite o actiune inregistrata pentru sectiunea datini?

A treia intrebare: pot fi coordonatorul propriului meu copil? Fetita ema este la gradinita, iar eu sunt profesoara intr-o scoala generala.

va multumesc!

Alina

0 0

15.12.2009 11:14 kristiana

Va multumim pentru invitatie si multe felicitari pentru ceea ce faceti. Am mai particupat la astfel de activitati si am primit si cate un mic contract de parteneriat (stiti desigur ce importanta pezinta un astfel de document in evaluarea noastra). Credeti ca puteti oferi si d-voastra un document asemanator . Va multumesc!

0 0

16.12.2009 15:53 ancamari - Autor

Stimati colegi,

Pentru cei interesati de participare directa impreuna cu grupuri de copii, va putem oferi urmatoarele informatii pe care le-am obtinut de la diferiti agenti din zona. Cea mai avantajoasa forma de cazare ar fi la Tabara pentru copii din Statiunea Singeorz- Bai, care se afla la 7 km de localitatea noastra.Aici taxa este de 35 lei pentru un pat(camera cu trei paturi si baie proprie), iar la fiecare 10 copii, un insotitor primeste cazarea gratuit.Aceasta suma nu include si masa, dar exista numeroase restaurante si pensiuni in zona, cu preturi accesibile.In cazul in care va hotarati ca aceasta formula vi se pare convenabila,sunati la numarul 0763257830 pentru a stabili impreuna detaliile.Lucrarea pentru simpozion poate fi structurata cum doriti, dar ,pentru publicare , avem nevoie de un rezumat al acesteia, care sa nu depaseasca doua pagini.La concursul "Datini si obiceiuri folclorice" ni se pare normal ca participarea sa fie exclusiv directa.Profesorul coordonator nu trebuie sa fie neaparat cel de la clasa, ci oricine pregateste si inscrie un copil la concurs.In ceea ce priveste parteneriatele, acestea sunt posibile.Ne vom gandi la o formula standard care va va parveni o data cu diploma de participare la simpozion.Pentru orice alte informatii, nu ezitati sa ne contactati. Sa auzim numai de bine!

0 0

14.01.2010 12:56 adriana348

Cand trimiteti diplomele de participare?

0 0

15.01.2010 21:49 anamaria27

ma intereseaza diploma in original,trimit plic autoadresant si pun si 5 lei taxe postale,multumesc pt intelegere ,felicitari si cat mai multe activitati de acest gen...am nevoie de diploma deoarece isj nu accepta altfel

0 0

22.01.2010 20:45 adliana

Diplomele le mai trimiteti?

0 0

24.01.2010 20:30 crisanelena1955

Si eu am nevoie de diplome in oroginal.

Cum sa procedez?

Multumesc!

0 0

28.01.2010 20:32 anamaria27

revin cu rugamintea pt diplomele in original...

0 0

28.01.2010 20:32 anamaria27

revin cu rugamintea pt diplomele in original...

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 17 evenimente

«IULIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Să avem o evaluare care sa testeze competențele elevilor la fiecare final de an. Astfel vom vedea în ce stadiu se află generația , cum putem sa îmbunatățim sistemul de educație şi profesorii care nu-şi fac treaba şi încă folosesc metode şi o gândire învechită să nu mai poată profesa. În plus , feedback-ul eleviilor sa fie luat în serios , pentru că nu e ok în 2024 doar elevul sa poată fi sacționat ,iar profesorul nu , ba chiar să abuzeze de putere.

4 voturi | 0 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: bobarucristiana2010 Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN