Şcoala cu
bune practici

62 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Dialog dintre oameni si animale

PALATUL COPIILOR TIMIŞOARA CONSILIUL JUDEŢEAN TIMIŞ INVITAŢIE CONCURS NATIONAL Ediţia a II-a Octombrie 2010 DIALOG DINTRE OAMENI SI ANIMALE Motto: „Păşeşte înainte în lumina lucrurilor, lasă Natura să-ţi fie profesor.” (W. Wordsworth) ORGANIZATOR: PALATUL COPIILOR TIMISOARA Director Prof. Nicolae Puşcaşu AUTORI: CERCUL DE ECOLOGIE – PROF. LUMINIŢA IOVIŢONIU CERCUL DE HORTICULTURĂ – PROF. OANA CORD OBIECTIVE : Analizarea şi interpretarea diferitelor comportamente ale animalelor ; formarea unor competente de mici cercetători la elevi; creşterea gradului de implicare a elevilor în desluşirea lumiii vii. GRUP ŢINTĂ: - elevi şi cadre didactice din clasele I-VIII de la şcoli, palate şi cluburi ale elevilor din ţară. REGULAMENT DE PARTICIPARE Înscrierea se face prin trimiterea fişei completate şi a unei planse de tip „armonica” din minim 3 parti, in care sa fie incluse aspecte din viata unor animale, realizate prin tehnica origami. Pentru intregirea peisajului, se pot adauga elemente tip colaj. Toate scenele trebuie insotite de o scurta descriere . Lucrarile si acordul de parteneriat trebuie trimise până în data de 15 noiembrie 2010 la adresa: Palatul Copiilor Timişoara, Calea Martirilor nr. 64, Timişoara, judeţul Timiş. Imreuna cu lucrarile se trimite si un plic A4 autoadresat pentru diplome. Nu se percepe taxa de participare. Evaluarea lucrarilor se va face in functie de numarul de parti din armonica ( o parte este reprezentata de o coala A4), complexitatea realizarii figurinelor, aspect si descrierea secventelor cuprinse. Rezultatele concursului vor fi transmise şcolilor participante . Finalizare: - expoziţie cu toate lucrările ; - diplome pentru elevii care au obţinut premii şi menţiuni pe grupe de vârstă ; - diplome de participare pentru toţi cei implicaţi şi pentru colaboratori. primele 3 locuri vor fi premiate cu reviste de specialitate. Pentru informatii suplimentare: iovitoniu_luminita@yahoo.com oana_tecu@yahoo.com

Interes general | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: iovitoniu | 19.10.2010 11:36 | 2848 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Parentingul reactiv

Echilibrul emotional

Comentarii (2)

0 0

22.10.2010 19:06 sorinela_br

Buna seara, elevii mei chiar sunt pasionati de tehnica origami dar ce le da de cap este transpunerea acelor origami intr-o plansa armonica. Obiectele origami vor fi lipite pe o plansa mai mare? Toate sa formeze un colaj de obiecte origami? Va multumesc pentru atentie. O seara placuta.

0 0

25.10.2010 09:30 iovitoniu - Autor

Plansa tip "armonica" este compusa din cel putin 3 coli A4, de carton, lipite intre ele cu scotch. Acesta le permite sa stea deschise ca o mapa de prezentare, de asemenea sa se plieze, fiind mai usor de transportat.

Va asteptam cu drag lucrarile.

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 15 evenimente

«AUGUST 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Să avem o evaluare care sa testeze competențele elevilor la fiecare final de an. Astfel vom vedea în ce stadiu se află generația , cum putem sa îmbunatățim sistemul de educație şi profesorii care nu-şi fac treaba şi încă folosesc metode şi o gândire învechită să nu mai poată profesa. În plus , feedback-ul eleviilor sa fie luat în serios , pentru că nu e ok în 2024 doar elevul sa poată fi sacționat ,iar profesorul nu , ba chiar să abuzeze de putere.

59 voturi | 2 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: bobarucristiana2010 Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN