Şcoala cu
bune practici

52 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

INTERNET pentru profesori 2005-2006

"INTERNET pentru PROFESORI" este singurul material de acest fel editat in Romania, singurul ghid prin care profesorii care predau diverse discipline sunt indrumati si orientati intr-un mod practic si interactiv inspre abordarea intr-o noua viziune a activitatii lor didactice.

Exista inca larg impartasita convingerea ca M.Ed.C si institutiile subordonate (I.S.J., C.C.D.) pot si trebuie sa ofere solutii pentru problemele concrete existente in fiecare scoala. Ca nu este asa, ca ministerul si structurile sale teritoriale se afla in acelasi proces de cautare a procedurilor de solutionare (si nu a solutiilor) o dovedesc chiar siturile institutiilor amintite: parcurgerea aleatorie a siturilor inspectoratelor scolare judetene, de exemplu, arata clar cata dificultate intampina aceste institutii in utilizarea eficienta a noilor tehnologii informationale, cata inertie conceptuala si actionala domina inca modul in care ele inteleg sa utilizeze logistica de care dispun (vezi RoEduNet si SEI) si sa ofere modele de "buna practica", demne de preluat si generalizat.

Interes general | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: arre | 04.11.2005 19:30 | 1238 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Biasul de confirmare in rolul de parinte

Comunicarea parinte - copil

Comentarii (1)

0 0

08.11.2005 15:22 sfetnicul

Sunt convins de această inerţie despre care vorbiţi. Recent un inspector important al ISJ Bacău afirma la o şedinţă a directorilor educativi că nu există nici un site al unei şcoli băcăuane (pe când ei au fost informaţi de existenţa www.e-junior.as.ro, spre exemplu).

Problema este că ştirea propusă de Dvs. mi se pare incompletă. Regulile jurnalistice vă obligă să informaţi asupra unor aspecte care răspund la întrebările fundamentale: cine?, ce?, unde?, când?, cum?, cât? etc.

Dacă la primele aţi dat un răspuns, la următoarele...

...aşteptăm.

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 17 evenimente

«IULIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Să avem o evaluare care sa testeze competențele elevilor la fiecare final de an. Astfel vom vedea în ce stadiu se află generația , cum putem sa îmbunatățim sistemul de educație şi profesorii care nu-şi fac treaba şi încă folosesc metode şi o gândire învechită să nu mai poată profesa. În plus , feedback-ul eleviilor sa fie luat în serios , pentru că nu e ok în 2024 doar elevul sa poată fi sacționat ,iar profesorul nu , ba chiar să abuzeze de putere.

3 voturi | 0 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: bobarucristiana2010 Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN