Şcoala cu
bune practici

68 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

„Gândul” organizează la Iaşi seminarul „Sist. educational informatizat – avangarda reformei"

Ministrul Educaţiei Mihail Hărdău va afla astăzi, la Iaşi, care sunt ritmul de folosire şi gradul de eficienţă al programului de informatizare a învăţământului preuniversitar – SEI. Seminarul, organizat de cotidianul „Gândul” – „Sistemul educaţional informatizat – avangarda reformei profunde”, le oferă celor peste 40 de cadre didactice, elevi, directori, profesori şi inspectori şcolari prezenţi la manifestare să îşi expună punctele de vedere şi să încerce împreună să găsească modalităţile de implementare şi de dezvoltare a programului recunoscut la cel mai înalt nivel internaţional. În noiembrie 2005, platforma româneasc㠖 eLearning-AeL – a primit recunoaşterea Uniunii Europene pentru cel mai de impact proiect educaţional, iar lecţiile din platformă au fost premiate la summit-ul mondial de IT cu distincţia „Cel mai bun conţinut educaţional din lume”. Etapa de dotare a liceelor cu această platformă, sută la sută românească, s-a încheiat în 2005, iar dezbaterea de astăzi de la Iaşi îşi propune să evalueze cât şi cum foloseşte sistemul preuniversitar românesc acest program educaţional cu recunoaştere internaţională deosebită. Seminarul se desfăşoară la Colegiul Naţional „Costache Negruzzi”, şcoală ieşeană care are un nivel bun de utilizare a platformei AeL. Împreună cu oamenii şcolii vor fi şi primarul Iaşiului, Gheorghe Nichita, prefectul Radu Prisăcaru şi preşedintele Consiliului Judeţean Lucian Flaişer, care vor prezenta modul în care comunitatea locală se implică în susţinerea acestui proiect al MEC.

"Gandul"

Interes general | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: crina_butarescu | 11.05.2006 07:02 | 580 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Comentarii (1)

0 0

11.05.2006 20:49 emil

Ministrul afla despre aplicarea unor proiecte scumpe, platite din greu din banii publici, nu prin mijloace proprii de investigare si feedback, ci prin intermediul campaniilor publicitare!!!

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 3 evenimente

«SEPTEMBRIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Să avem o evaluare care sa testeze competențele elevilor la fiecare final de an. Astfel vom vedea în ce stadiu se află generația , cum putem sa îmbunatățim sistemul de educație şi profesorii care nu-şi fac treaba şi încă folosesc metode şi o gândire învechită să nu mai poată profesa. În plus , feedback-ul eleviilor sa fie luat în serios , pentru că nu e ok în 2024 doar elevul sa poată fi sacționat ,iar profesorul nu , ba chiar să abuzeze de putere.

67 voturi | 2 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: bobarucristiana2010 Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN