Şcoala cu
bune practici

68 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

O echipă de elevi din Resiţa - locul şase la competiţia europeană "Join Multimedia 2006"

Multimedia din oraşul german. De asemenea, liceul din care provine echipa va primi un premiu de 1.000 de euro.
Susţinuţi de profesorul coordonator Adrian Doxan, elevii de la Liceul Traian Lalescu din Resiţa - Izabela Blajovan, Glad Ghibus, Doru Popovici şi Bogdan Stangu - au lucrat timp de patru luni şi jumătate pentru a pregăti show-ul multimedia.

Cei patru elevi au prezentat un show multimedia în categoria "Oameni şi locuri: Regiunea voastră - Un ghid din interior", prezentarea având titlul "Resiţa, povestea nespusă a unui oraş". Prezentarea are un design foarte clar şi pregnant şi oferă o navigaţie extrem de uşoară, având o structură clară a paginilor.



Echipa nu ia în considerare doar pârtile frumoase ale oraşului, ci oferă şi o privire critică asupra masivelor probleme legate de mediul înconjurător şi de sărăcia de care suferă o mare parte din populaţia locală.

In cei zece ani de când se organizează Join Multimedia, la competiţie au participat aproximativ 220.000 de echipe din 37 de ţări europene. Ceremonia de anul acesta a reprezentat apogeul şi totodată închiderea competiţiei, anul acesta fiind ultimul în care a avut loc. Prin programul său de educaţie Generation21, Siemens va continua angajamentul puternic faţă de şcoli şi se va concentra mai activ pe promovarea tinerelor talente din domeniul tehnologiei şi ştiinţelor naturale.


"Curierul Naţional "

Interes general | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: crina_butarescu | 25.05.2006 19:37 | 569 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 3 evenimente

«SEPTEMBRIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Să avem o evaluare care sa testeze competențele elevilor la fiecare final de an. Astfel vom vedea în ce stadiu se află generația , cum putem sa îmbunatățim sistemul de educație şi profesorii care nu-şi fac treaba şi încă folosesc metode şi o gândire învechită să nu mai poată profesa. În plus , feedback-ul eleviilor sa fie luat în serios , pentru că nu e ok în 2024 doar elevul sa poată fi sacționat ,iar profesorul nu , ba chiar să abuzeze de putere.

67 voturi | 2 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: bobarucristiana2010 Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN