Şcoala cu
bune practici

62 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Ziaristi de la Adevarul tarati in justitie pentru ca au demonstrat harababura din MEC

In loc sa se inchida in casa si sa se ascunda vreo 20 de ani, acesta a reusit sa se umple din nou de ridicol dupa ce a depus, ieri, la Parchetul Judeca toriei Sectorului 1, o sesizare penala impotriva lui Florin Pupaza, dar si impotriva persoanei care l-a insotit, si impotriva celor care au pus la cale actiunea.

Sesizarea penala a fost facuta pentru savarsirea infractiunilor de fals privind identitatea, uzurpare de calitate oficiala si asocierea pentru savarsirea de infractiuni. Este incredibil ca asemenea lucruri se pot petrece in Romania.




Este clar ca lumina zilei ca ziaristul de la „Adevarul“ nu a vrut sa comita nici o infractiune si ca nu s-a asociat cu nimeni pentru a face vreo fapta antisociala. Florin Pupaza a actionat pentru un interes legitim al publicului care era interesat sa stie cat de bine sunt protejate subiectele de la testele nationale. In culpa nu este Pupaza, ci sunt tot angajatii MEC.

Daca un ziarist se duce maine la Guvern si spune ca este George Bush si ca a venit sa vada mapa lui Tariceanu, este vinovat daca este lasat sa intre in biroul primului- ministru? Sa fim serios i, domnilor! Din pacate, unii oameni nu pot pur si simplu sa-si recunoasca greselile. Daca ar avea gura sa tipe, prostia ar urla!

www.hotnews.ro

Interes general | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: cdiasimi | 27.06.2006 10:03 | 458 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Parentingul reactiv

Echilibrul emotional

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 15 evenimente

«AUGUST 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Să avem o evaluare care sa testeze competențele elevilor la fiecare final de an. Astfel vom vedea în ce stadiu se află generația , cum putem sa îmbunatățim sistemul de educație şi profesorii care nu-şi fac treaba şi încă folosesc metode şi o gândire învechită să nu mai poată profesa. În plus , feedback-ul eleviilor sa fie luat în serios , pentru că nu e ok în 2024 doar elevul sa poată fi sacționat ,iar profesorul nu , ba chiar să abuzeze de putere.

53 voturi | 2 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: bobarucristiana2010 Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN