Şcoala cu
bune practici

62 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Consiliul interimar al ARACIS şi-a ales conducerea

„Pot să vă asigur că Ministerul Educaţiei şi Cercetării nu va interveni cu nimic în activitatea dvs. şi vă rog să păstraţi aceeaşi independenţă faţă de toţi actorii implicaţi în demersurile dvs.! Învăţământul românesc are nevoie cât mai repede de standarde, indicatori, metodologii de evaluare şi asigurare a calităţii", le-a spus ministrul celor 12 membri prezenţi.
În urma votului, au fost aleşi prof. univ. dr. Ioan Curtu (Universitatea Transilvania Braşov) în funcţia de preşedinte, prof. univ. dr. Lazăr Vlăsceanu (UNESCO) şi prof. univ.dr. Călin Oprea (ASE Bucureşti) ca vicepreşedinţi, prof. univ. dr. Mihai Aristotel Ungureanu (Universitatea Româno-Americană) ca secretar general şi prof. univ. dr. Radu Damian Universitatea Tehnică de Construcţii Bucureşti) - membru al Biroului.
Consiliul intermiar, format din 15 membri, îşi propune să elaboreze un proiect de hotărâre de guvern privind metodologia, standardele naţionale de referinţă şi indicatorii de performanţă pentru evaluarea şi asigurarea calităţii în învăţământul superior. De asemenea, organismul va elabora un manual pentru evaluarea internă a calităţii învăţământului la nivelul instituţiei de învăţământ superior şi un ghid de evaluare externă a calităţii învăţământului superior. Organismul interimar va concepe un cod de etică a membrilor ARACIS şi va organiza o bază de date cu evaluatori externi.

Interes general | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: irina_teona | 30.06.2006 11:50 | 655 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Parentingul reactiv

Echilibrul emotional

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 15 evenimente

«AUGUST 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Să avem o evaluare care sa testeze competențele elevilor la fiecare final de an. Astfel vom vedea în ce stadiu se află generația , cum putem sa îmbunatățim sistemul de educație şi profesorii care nu-şi fac treaba şi încă folosesc metode şi o gândire învechită să nu mai poată profesa. În plus , feedback-ul eleviilor sa fie luat în serios , pentru că nu e ok în 2024 doar elevul sa poată fi sacționat ,iar profesorul nu , ba chiar să abuzeze de putere.

54 voturi | 2 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: bobarucristiana2010 Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN