Şcoala cu
bune practici

62 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Ministerul Educatiei trimite 11 microbuze scolare in judetul Sibiu

"Noi am solicitat doua autobuze pentru Palatul Copiilor din Sibiu si Clubul Copiilor din Medias, plus trei microbuze pentru cluburile scolare din Cisnadie, Agnita si Dumbraveni. De asemenea, pentru Casa Corpului Didactic am solicitat un microbuz cu noua locuri si inca unul la fel, pentru Centrul de formare continua in limba germana", a declarat Elena Gabos, inspector scolar general adjunct in cadrul ISJ Sibiu. Tot pentru transport scolar, primariile sibiene, impreuna cu administratorii scolilor din ariile lor de competenta, au cerut ministerului de resort doua microbuze pentru elevii din satele de pe raza orasului Saliste, unul pentru scolile din comuna Axente Sever, unul pentru scolile din comuna Rosia si inca unul pentru Altana si Apoldu de Jos.
"Avem mari sperante ca le vom primi pe toate. Este regretabil ca elevii trebuie sa intampine greutati de acest gen, de la varste atat de fragede, insa este o alternativa la invatamantul in regim simultan, care nu este deloc profitabil", a declarat Elena Gabos. In fiecare dintre comunele amintite exista sate izolate din unde copiii trebuie sa parcurga pe jos sau cu orice mijloc de transport pe care il au la indemana, distante apreciabile pana la cea mai apropiata scoala. Autovehiculele noi urmeaza sa ajunga la Sibiu pana la inceputul noului an scolar si se vor adauga celor 23 de microbuze existente deja in judet.

"Romania libera"

Interes general | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: cdiasimi | 21.08.2006 14:30 | 527 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Parentingul reactiv

Echilibrul emotional

Comentarii (1)

0 0

22.08.2006 03:18 marian_dorin

Foarte bine!

Se vede ca aici , la NOI in oras , treburile se misca...

Felicitari insistentelor doamnei inspectoare , fara de care (poate)nu s-ar fi dat asa de repede aceste microbuze forte indispensabile zonelor din imprejurimile Sibiului!

BRAVO!!!

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 15 evenimente

«AUGUST 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Să avem o evaluare care sa testeze competențele elevilor la fiecare final de an. Astfel vom vedea în ce stadiu se află generația , cum putem sa îmbunatățim sistemul de educație şi profesorii care nu-şi fac treaba şi încă folosesc metode şi o gândire învechită să nu mai poată profesa. În plus , feedback-ul eleviilor sa fie luat în serios , pentru că nu e ok în 2024 doar elevul sa poată fi sacționat ,iar profesorul nu , ba chiar să abuzeze de putere.

53 voturi | 2 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: bobarucristiana2010 Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN