Şcoala cu
bune practici

62 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Microbuzul pentru Ionel, la mana inspectoratului


Ionel Husmezan a apelat linia telefonica gratuita a ministerului pentru a cere un microbuz pentru elevii din sat, care sa ii duca la scoala din Sanmihaiu de Campie. La telefon a raspuns chiar ministrul care i-a promis ca elevii din sat vor primi microbuzul.

De atunci au trecut trei luni, iar zilele trecute, inspectorul scolar general al judetului Bistrita-Nasaud, Horatiu Catalano, a dat publicitatii o adresa oficiala sosita de la minister in care chestiunea microbuzului este lasata in seama inspectoratului.

"In cazul in care inspectoratul va considera prioritara solicitarea, primaria comunei Sanmihaiu de Campie va beneficia de un microbuz pentru transportul elevilor", se arata in respectiva adresa, care a ajuns si pe biroul primarului din Sanmihaiu de Campie, Ioan Boar.

"Sunt dezamagit", a reactionat primarul Ioan Boar, cu privire la decizia Ministerului Educatiei de-a arunca pisica in curtea inspectoratului scolar. Elevul Ionel Husmezan a spus ca el asteapta dimineata zilei de 15 septembrie, sa vada daca va fi, din nou, obligat sa parcurga pe jos cei 16 kilometri.

Inspectorul scolar general, Horatiu Catalano, a spus ca microbuzul in cauza este o prioritate si, prin urmare, elevii din Zoreni vor beneficia de el, pentru naveta de 16 kilometri dus-intors.

"Evenimentul zilei"

Interes general | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: cdiasimi | 31.08.2006 09:20 | 524 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Parentingul reactiv

Echilibrul emotional

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 15 evenimente

«AUGUST 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Să avem o evaluare care sa testeze competențele elevilor la fiecare final de an. Astfel vom vedea în ce stadiu se află generația , cum putem sa îmbunatățim sistemul de educație şi profesorii care nu-şi fac treaba şi încă folosesc metode şi o gândire învechită să nu mai poată profesa. În plus , feedback-ul eleviilor sa fie luat în serios , pentru că nu e ok în 2024 doar elevul sa poată fi sacționat ,iar profesorul nu , ba chiar să abuzeze de putere.

54 voturi | 2 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: bobarucristiana2010 Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN