Şcoala cu
bune practici

68 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Marius Nistor: "Scoala fara bani nu exista!"

EVZ: De maine, scoala intra in normalitate?

Marius Nistor: Elevii trebuie sa stie ca de luni vor merge la cursuri in conditii normale, atatea cate sunt. In timp ce noi, liderii celor patru confederatii sindicale din Educatie, vom continua intalnirile pentru a stabili un calendar al potentialelor proteste.

Sa ne asteptam din nou la greva?

Orice este posibil! In conditiile in care la negocierile care vor urma nu se va ajunge la un compromis acceptabil cu guvernul, nu pot exclude aceasta ultima forma de protest. Si, dupa cum s-a vazut pana acum, conflictul nostru de munca este departe de a fi incheiat cu bine.

Cati nemultumiti sunt?

Vreo 265.000! Cam atat numara tot personalul angajat in invatamantul preuniversitar. Chiar daca multi dintre ei ar vrea sa se reorienteze spre o alta profesie, mai banoasa, marea majoritate a trecut de anii la care sa poata "jongla" cu locurile de munca. Pentru ca varsta medie din invatamant a trecut binisor de 40 de ani.

Cand credeti ca invatamantul romanesc va fi unul decent?

Este o intrebare foarte grea! Pentru ca, daca nu vor exista o finantare corespunzatoare, o promovare pe criterii de calitate, niste examene la care sa fie eliminate toate posibilitatile de frauda, o cercetare adevarata, decenta in Educatie va ramane un vis permanent!

"Evenimentul zilei"

Interes general | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: cdiasimi | 17.09.2006 11:25 | 615 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 5 evenimente

«SEPTEMBRIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Să avem o evaluare care sa testeze competențele elevilor la fiecare final de an. Astfel vom vedea în ce stadiu se află generația , cum putem sa îmbunatățim sistemul de educație şi profesorii care nu-şi fac treaba şi încă folosesc metode şi o gândire învechită să nu mai poată profesa. În plus , feedback-ul eleviilor sa fie luat în serios , pentru că nu e ok în 2024 doar elevul sa poată fi sacționat ,iar profesorul nu , ba chiar să abuzeze de putere.

71 voturi | 2 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: bobarucristiana2010 Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN