Şcoala cu
bune practici

62 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Ziua pedagogului in R Moldova

Onoraţi pedagogi,

În fiecare an, atunci cînd răcoarea toamnei se mai lasă îmblînzită de dărnicia soarelui ce-şi trimite peste noi razele din adîncimi nesfîrşite de ceruri, cînd văzduhul e îmbibat cu iz de crizanteme şi gutuie, ne plecăm din nou cu pietate în faţa Măriei Tale - Profesorul.

Oricine am fi, oriunde am activa, în această zi, ne apropiem gîndurile de profesor. Acesta e Omul care trudeşte cu abnegaţie pe făgaşul cultivării seminţei de Adevăr şi Frumos, Bine şi Sacru, Cinste şi Demnitate în sufletele celor pe care-i numim cu certitudine floarea şi viitorul ţării.

Stimaţi colegi, sînteţi oamenii fericiţi, cărora le este dată bucuria de a trăi nu doar anii hărăziţi de destin, ci mult mai mulţi, deoarece gîndurile, sentimentele, aspiraţiile Dumneavoastră perpetuează în fiecare dintre discipolii pe care i-aţi avut şi, ca o estafetă, sînt transmise mai departe, în viitor. Poate de aceea mult prea devreme îţi ninge în plete. Sau poate pentru că destinul tău este constituit din bucurii şi tristeţi, din lacrimi şi zîmbete, din plecări şi reveniri, din radioase cuceriri şi dureroase eşecuri?

Astăzi putem afirma univoc că o imagine din cele mai frumoase a Republicii Moldova în lume aţi creat-o Dumneavoastră şi discipolii pe care i-aţi odrăslit, stimaţi pedagogi, prin dimensiunea performanţelor obţinute în cadrul diverselor concursuri, expoziţii, festivaluri, olimpiade internaţionale la disciplinele studiu.

În numele Ministerului Educaţiei şi Tineretului al Republicii Moldova, exprim admiraţia şi înalta consideraţie pentru toţi Dumneavoastră.

Cu prilejul şi prin lumina acestei deosebite sărbători, permiteţi-mi a Vă adresa urări de sănătate şi prosperitate, ani de viaţă rodnică, ani frumoşi în performanţe.

Fie ca toţi cei ce şi-au potolit setea de virtuţi din inima Dumneavoastră să moştenească dragostea de muncă, devotamentul, omenia ce Vă caracterizează!
Fie-Vă veşnică recunoştinţa lor!

Interes general | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: moreak | 05.10.2006 20:18 | 2885 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Parentingul reactiv

Echilibrul emotional

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 15 evenimente

«AUGUST 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Să avem o evaluare care sa testeze competențele elevilor la fiecare final de an. Astfel vom vedea în ce stadiu se află generația , cum putem sa îmbunatățim sistemul de educație şi profesorii care nu-şi fac treaba şi încă folosesc metode şi o gândire învechită să nu mai poată profesa. În plus , feedback-ul eleviilor sa fie luat în serios , pentru că nu e ok în 2024 doar elevul sa poată fi sacționat ,iar profesorul nu , ba chiar să abuzeze de putere.

54 voturi | 2 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: bobarucristiana2010 Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN