Şcoala cu
bune practici

68 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Guvernul a ramas corigent la capitolul Educatie si Tineret

Acest document nu-l putem numi decat Carta Neagra a Educatiei. Modalitatea de obtinere a acestei note rezulta din media aritmetica a unor indicatori vizibili la simpla lectura a Programului de guvernare, notele acordate de Uniunea Studentilor din Romania (USR) corespunzand masurilor propuse de Guvern, raportate la situatia faptica, dupa cum urmeaza: + Nota 3, 14 - Acces egal si sporit la educatie - + Nota 1, 00 - Guvernul v-a asigura cresterea calitatii educatiei + Nota 1, 00 - Compatibilizarea invatamantului romanesc cu sistemele europene + Nota 3,10 - Sprijinirea Tinerei generatii. Media Generala obtinuta de Guvernul Romaniei la capitolul Educatie si Tineret: 2,06. Cu parere de rau constatam din realitatea seaca a cifrelor ca Guvernul Tariceanu a inselat tinerii din Romania!
Cu toate acestea, Ministrul Hardau nu este exmatriculat, spre deosebire de predecesorul sau care a avut demnitatea de a denunta aceasta impostura. Ministrul actual este unul din principalii (i)responsabili, fiind depasit in problema gestionarii fondurilor deloc de neglijat puse la dispozitie de colegul sau de alianta. In contextul actual al (deja) clasicei paruieli generale, ne bucuram ca Presedintele Republicii a invatat si ne preda cu succes electoral lectii despre invatamantul superior la deschiderile de an, de aceea tragem nadejde ca va contribui cu un plus de calitate la inchiderea acestui capitol. Carta Neagra a Educatiei este alternativa reala de analiza a Raportului de Guvernare dat recent opiniei publice.
Asumandu-ne marja fireasca de relativitate a studiului nostru, denuntam modalitatea stilistica prin care indicatori fundamentali au fost cosmetizati cu farduri statistice”, se mai arata in comunicatul semnat de presedintele USR, George Paduraru.
"Cronica romana"

Interes general | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: cdiasimi | 05.10.2006 20:46 | 834 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Comentarii (1)

0 0

07.10.2006 07:56 vioscout

Ramane cum au stabilit autorii studiului...ei cu concluziile, guvernantii cu impostura si nerusinarea. "Cainii latra, caravana trece...!"

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 5 evenimente

«SEPTEMBRIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Să avem o evaluare care sa testeze competențele elevilor la fiecare final de an. Astfel vom vedea în ce stadiu se află generația , cum putem sa îmbunatățim sistemul de educație şi profesorii care nu-şi fac treaba şi încă folosesc metode şi o gândire învechită să nu mai poată profesa. În plus , feedback-ul eleviilor sa fie luat în serios , pentru că nu e ok în 2024 doar elevul sa poată fi sacționat ,iar profesorul nu , ba chiar să abuzeze de putere.

71 voturi | 2 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: bobarucristiana2010 Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN