Şcoala cu
bune practici

62 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Electronic Arts investeşte în educaţia tinerilor români

Electronic Arts România anunţă, astăzi, deschiderea unui centru destinat perfecţionării studenţilor din cadrul Facultăţii de Automatică şi Calculatoare (Politehnica Bucureşti). Centrul beneficiază de o investiţie totală ce se estimează că va depăşi 100.000$ în următorii trei ani de desfăşurare a programului şi reprezintă sprijinul pe care EA îl oferă dezvoltării viitorilor profesionişti din IT. Prin acest proiect, Electronic Arts România îşi propune să contribuie la creşterea nivelului de competitivitate al studenţilor programatori şi la construirea unei societăţi româneşti meritocratice.
Centrul de excelenţă oferă tuturor studenţilor din cadrul Facultăţii de Automatică şi Calculatoare posibilitatea de a beneficia de cursurile ţinute de personalităţi marcante din cadrul Electronic Arts (atât din străinătate, cât şi din România), precum şi de corpul profesoral existent. Cursurile vor cuprinde elemente de tehnologia programării de jocuri, J2ME/C++ pentru platforma de mobile şi de PC/console. "Studiile arată că numărul tinerilor români care optează pentru o carieră în domeniul IT&C este în continuă creştere, iar pentru atingerea obiectivelor pe care aceştia şi le propun este necesară nu numai dorinţa de a se perfecţiona în permanenţă, dar şi posibilitatea efectivă de a realiza acest lucru," susţine Mihai Pohonţu, general manager al Electronic Arts România. "Prin acest centru de excelenţă ne propunem să le oferim studenţilor mijloacele tehnice şi informaţionale de care au nevoie pentru a ajunge la un nivel de pregătire superior".
Facultatea de Automatică şi Calculatoare din cadrul Politehnicii Bucureşti este una dintre cele mai prestigioase şcoli de învăţământ superior din România, fapt dovedit prin numerosele premii obţinute la competiţiile de profil din ţară şi din străinătate şi prin calitatea cadrelor didactice. "Ne bucură sprijinul acordat de o companie multinaţională cu reputaţia şi experienţa pe care Electronic Arts le are pe piaţa mondială a aplicaţiilor IT. Centrul de excelenţă deschide perspective noi pentru toţi studenţii noştri care doresc să se specializeze într-unul din domeniile de vârf ale societăţii informatizate", declară profesor dr. ing. Traian Ionescu, Facultatea de Automatică şi Calculatoare, Universitatea Politehnică Bucureşti. (Adevarul, 28 oct.2006)

Interes general | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: floricaion | 28.10.2006 08:30 | 644 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Parentingul reactiv

Echilibrul emotional

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 15 evenimente

«AUGUST 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Vocea profesorilor

Ce întrebări i-aţi pune unui specialist în predarea-învăţarea-evaluarea online? Echipa Didactic va obţine răspunsurile pentru dvs!

Sondajul zilei

Să avem o evaluare care sa testeze competențele elevilor la fiecare final de an. Astfel vom vedea în ce stadiu se află generația , cum putem sa îmbunatățim sistemul de educație şi profesorii care nu-şi fac treaba şi încă folosesc metode şi o gândire învechită să nu mai poată profesa. În plus , feedback-ul eleviilor sa fie luat în serios , pentru că nu e ok în 2024 doar elevul sa poată fi sacționat ,iar profesorul nu , ba chiar să abuzeze de putere.

57 voturi | 2 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: bobarucristiana2010 Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN