Şcoala cu
bune practici

62 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

BitDefender a incheiat un acord de distributie cu Aline Distribution

BitDefender, divizia de securitate a datelor din cadrul Softwin, a semnat un acord de distributie cu Aline Distribution, companie care, incepand cu luna decembrie a acestui an, va promova catre partenerii sai toata gama de solutii de securitate BitDefender, se arata intr-un comunicat al producatorului de programe software.

Parteneriatul celor doua companii include si servicii adaugate, precum instruirea si suportul tehnic acordat echipelor tehnice si de vanzari ale Aline Distribution.

“In prezent, o parte importanta din vanzarile BitDefender se realizeaza prin intermediul distributiei. Este un model de business pe care il practicam de peste cinci ani si care s-a dovedit a fi profitabil atat pentru noi, cat si pentru partenerii si clientii nostri.

Noul acord cu Aline Distribution deschide posibilitati de colaborare cu peste 1.500 de potentiali clienti”, a declarat Razvan Valceanu, BitDefender channel manager pentru Europa de Est.


Aline Distribution comercializeaza, la nivel national, componente integrate de PC, dar si sisteme complete. In cei 11 ani de existenta, Aline Distribution a strabatut toate etapele majore ale dezvoltarii pietei romanesti de distributie IT. In momentul de fata are un portofoliu de 1500 de clienti activi, 10 sucursale si de la sfarsitul anului 2005, un birou in Olanda.

Divizie a companiei Softwin, BitDefender are filiale in Germania, Spania, Marea Britanie si SUA si parteneri locali in alte 53 de tari de pe sase continente. De asemenea, reteaua companiei detine peste 100 de distribuitori on-line. Produsul BitDefender este utilizat de peste 41 de milioane de clienti din circa 180 de tari.

La nivel mondial, cifra de afaceri BitDefender s-a triplat in ultimii cinci ani, iar pe piata autohtona producatorul detine peste o treime din piata de antivirus. Divizia din Romania a inregistrat o crestere a cifrei de afaceri in ultimul an de 50%.

In acest moment, compania dezvolta parteneriate cu peste 500 de reseleri din toata tara si cinci distribuitori, iar 80% din cifra de afaceri pe plan local este adusa de distribuitori.

HotNews.ro, D.C., 29 nov 2006

Interes general | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: floricaion | 29.11.2006 22:35 | 596 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Parentingul reactiv

Echilibrul emotional

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 15 evenimente

«AUGUST 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Să avem o evaluare care sa testeze competențele elevilor la fiecare final de an. Astfel vom vedea în ce stadiu se află generația , cum putem sa îmbunatățim sistemul de educație şi profesorii care nu-şi fac treaba şi încă folosesc metode şi o gândire învechită să nu mai poată profesa. În plus , feedback-ul eleviilor sa fie luat în serios , pentru că nu e ok în 2024 doar elevul sa poată fi sacționat ,iar profesorul nu , ba chiar să abuzeze de putere.

57 voturi | 2 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: bobarucristiana2010 Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN