Şcoala cu
bune practici

62 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Ce asteptati de la 2007

Mihail Hardau, ministrul Educatiei
Doresc ca profesorii sa inteleaga ca ministerul functioneaza, ca este credibil si a facut tot ceea ce a promis, asa cum va face si in 2007.

Dumitru Matei, secretar de stat MEC
Sanatate si realizari pe toate planurile! Scoala sa functioneze bine, sa avem resursele materiale si umane necesare pentru ca invatamantul sa prospere.

Liliana Preoteasa, director general DGIP-MEC
O scoala care sa aduca satisfactii profesorilor, elevilor si parintilor. Sa fim sanatosi si sa ne putem ocupa de lucrarile cu adevarat importante din Educatie.

Constantin Serban Iosifescu, presedintele ARACIP
Ideal ar fi sa se rezolve cu baza materiala, ca sa ne putem ocupa de pregatirea profesorilor, sa avem o reforma curriculara si, in sfarsit, sa inceapa descentralizarea!

Anton Anton, presedintele ANCS
Sper ca scoala romaneasca sa fructifice sansa europeana, iar pasii timizi din anul 2006 sa fie mai seriosi in 2007.As dori o lege moderna. In caz contrar, vom ramane la coada cozii.

Ioan Curtu, presedintele ARACIS
Sa se trezeasca toata lumea si sa intelegem ca suntem direct responsabili de calitatea invatamantului, de la portar, la rector si ministru. Fara evaluare si asigurarea calitatii nu ne apropiem de Occident.

Laurentiu Gheorghe, preparator universitar, 30 de ani
Mai multe proiecte de cercetare, mai multa mobilitate interuniversitara si adoptarea legii invatamantului superior. As dori o grila de salarizare mai eficienta.

George Paduraru, presedinte USR
Sper ca tinerii, care intra azi in UE sa devina oamenii maturi de maine, cu mai putine riduri pe fata decat parintii lor, mai putin crispati, mai degajati, cu mai multa incredere in ei.

Interes general | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: floricaion | 02.01.2007 23:00 | 1166 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Parentingul reactiv

Echilibrul emotional

Comentarii (1)

0 0

03.01.2007 09:25 vioscout

Cred ca "transpira" multa demagogie in unele pareri, scoala este sa comunitatii si trebuie redata ei; nu este nici a guvernantilor- care se mai schimba, cel putin odata la 4 ani!- si nici a administratiei publice locale.

Cand scoala se va afla cu adevarat sub controlul comunitatii, atunci vom putea spune ca am descentralizat educatia. Dar, este mult pana departe si interesele sunt cu totul altele...

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 15 evenimente

«AUGUST 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Să avem o evaluare care sa testeze competențele elevilor la fiecare final de an. Astfel vom vedea în ce stadiu se află generația , cum putem sa îmbunatățim sistemul de educație şi profesorii care nu-şi fac treaba şi încă folosesc metode şi o gândire învechită să nu mai poată profesa. În plus , feedback-ul eleviilor sa fie luat în serios , pentru că nu e ok în 2024 doar elevul sa poată fi sacționat ,iar profesorul nu , ba chiar să abuzeze de putere.

56 voturi | 2 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: bobarucristiana2010 Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN