Şcoala cu
bune practici

68 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Rezultate foarte bune la tezele cu subiect unic


Dupa acuzatiile de frauda la tezele unice, statisticile arata o pondere ridicata a notelor mari. Oficialii din educatie se tem ca nu vor mai putea face departajari riguroase la admiterea in licee.

Jumatate dintre elevii de clasa a VIII-a care au promovat la teza de la matematica cu subiect unic au luat note peste 8, dintre care peste 1.400 au luat nota 10. In total au promovat 88% dintre cei 13.300 de elevi prezenti. Fata de rezultatele de la tezele nationale de la matematica, ce au fost sutinute in vara, la sfirsitul clasei a VIII-a, notele sint cu mult mai mari la tezele cu subiect unic. La testarea nationala, putin peste 30% au luat note mai mari de 8 si numai 191 de elevi au luat nota 10. Mai multi parinti si elevi au acuzat faptul ca subiectele s-ar fi stiut dinainte, diferenta dintre extragerea lor si inceperea tezelor fiind de trei ore si jumatate.

Inspectorul general de matematica din cadrul Ministerului Educatiei, Cristian Alexandrescu, crede ca cele doua tipuri de evaluari nu se pot compara, dar ca notele sint totusi foarte mari. „Materia din care se dadea testarea era de patru ani, insa la teze este doar de pe un semestru. Dar, la cum invata elevii, putem spune ca isi aloca acelasi timp de studiu“, explica Alexandrescu.

O problema pe care o ridica inspectorul general este aceea ca „peste citva timp pot veni 1.200 de elevi, de exemplu, din provincie, cu 10 pe linie“, care vor da admitere la liceele bune din Capitala. „Acum nu sint multi elevi de 10, iar anul viitor se vor putea clasifica mediile pentru admitere. Dar nimeni nu si-a pus problema cum vor fi acesti copii departajati. La Liceul «Mihai Viteazul» nu o sa se mai intre cu 9,50, ci cu 9,70. Dar peste citiva ani singura solutie vor fi examenele de admitere“, spune Cristian Alexandrescu, care recunoaste ca ministerul nu va putea sa controleze notele puse de profesori in catalog.

Clasa de „genii“ la Neamt

Inspectoratul scolar din Neamt va verifica rezultatele unor elevi de clasa a VII-a de la scoala din Madei, din comuna Borca, in conditiile in care, la teza cu subiect unic la matematica, 14 dintre cei 26 de elevi au luat nota 10 si doar unul a obtinut nota sub 8. Astfel, Scoala Madei este in topul scolilor din judetul Neamt cu media notelor de 9,30, devansind unitati precum Colegiul National de Informatica din Piatra Neamt si Colegiul National „Petru Rares„. „Este imposibil ca un elev care nu a luat macar un 10 pina acum sa faca perfect o lucrare de genul tezei cu subiect unic. Sint curios ce vom descoperi“, a spus inspectorul scolar general adjunct, Grigoruta Oniciuc.

Interes general | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: maria | 12.12.2007 18:37 | 5821 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Comentarii (40)

0 0

12.12.2007 19:49 lililistanciu

Este o modalitate de evaluare care viitorul foarte apropiat nu o sa mai fie. Ne apropiem de epoca Ceausescu, cand se trambitau recolte fabuloase iar in realitate nu se facea mai nimic. Calificativele se dau in functie de rezultate si facem tot posibilul sa le avem.

0 0

12.12.2007 20:30 gabrielamilitza

Admiterea la liceu sa se faca pe baza de examen.

0 0

12.12.2007 20:46 turcuadrian

Cred ca situatia de la Neamt nu e singulara. Daca se vrea se gasesc multe nereguli. Domnul Borodi si alti pesimisti au avut dreptate sa nu fie de acord cu tezele. Corectitudinea lasa de dorit, programul a fost perturbat, costurile sunt mai mari si elevii mult mai stresati. Cine isi asuma raspunderea sau recunoaste ca nu e bine?

0 0

12.12.2007 20:52 paucosty

TEZA CU SUBIECT UNIC=CEA MAI MARE PROSTIE!Sper ca d-l Adomnitei sa-si dea seama de tâmpenia pe care a facut-o!!!!Dar nu cred ca poate!!Ţine de matematica!Poate daca era si pe vremea "aia" teze unice,gândea mai logic!!!!!!!!!Semestrul următor o să fie mai bogat în note de 10!!!!Peste câţiva ani vor fi doar note de 10!!!!!!!!Bucuria PROSTILOR!

0 0

12.12.2007 21:20 valnas

noi suntem profi iar fiica noastra a dat teza.sunt dezamagita si ca parinte si ca prof.

in plus,elevii mei sunt suparati pe mine si spun ca sunt singura care nu le-a permis sa copie.

ma tem sa nu am in viitor pb.si cu dir.pt.ca a precizat,,sa nu facem politie'-oare ce-o fi vrut sa zica?

sa-i lasam sa copie?

0 0

12.12.2007 21:20 sorinborodi

Ceea ce se simte DEOCAMDATA sunt doar niste mici impunsaturi....intr-o anumita zona,dar ele sunt facute de varful unui aisberg.Sa ne asteptam la tot ce e mai rau.

Singura modalitate prin care se mai poate remedia cat de cat ceva este introducerea grabnica,incepand NEAPARAT cu acest an,a examenului de admitere in licee.

0 0

12.12.2007 21:43 emil

Dincolo de "intamplarile" povestite in textul dat, eu cred ca TSU sunt bune, cu conditia ca ele sa fie date, supravegheate si corectate de profesorul clasei. sunt un prilej excelent de evaluare, dupa un sistem unitar. In plus, sa nu fie miza pentru admitere in liceu...

0 0

12.12.2007 21:44 paucosty

Ar fi o idee genială!!!Cred că un super cadou de sărbători pentru cei care învaţă şi se pregătesc zi de zi!!Asta ar fi o posibilitate ideală de departajare!!Arr mai rămâne 6 luni de pregătire!Să sperăm!!

0 0

12.12.2007 22:23 lilisor_adr

Felicitari domnului ministru al educatiei ptr idee.Ati reusit sa distrugeti si ultima sansa a copiilor buni sa-si creeze un viitor.La liceu vor intra toti cei care stiu ca "7 ori 9 =15"si care la teza la mate au luat nota 7.Bravos ptr "arta de a crea incompetenti".Sarbatori fericite !!!

0 0

12.12.2007 23:01 ioncicu

Teza cu subiec unic spune un singur lucru: "NU munciti, furati la momentul oportun".

Este jenant ce s-a intimplat la teza de matematica si chiar la cea de istorie sau geografie. Sigur se va intimpla si la limba romana.

Oricine a auzit de clopotul lui Gauss stie ca rezultatele acestor teze arata ca ele reprezinta un esec imens. Dar nu poti cere unui zidar sa inteleaga asa ceva.

Grav este ca nici cei care se pretind a fi profesori si lucreaza in minister nu au nici un fel de atitudine la tembelismele tovarasului zidar sef. Rusine.

Mai putem oare face ceva ?

0 0

12.12.2007 23:11 nasugheorghe

Relevanta Tezelor cu subiect unic este mult mai mica decat cea a Testarilor Nationale.Rezultatele erau previzibile,s-au tras multe semnale de alarma.Oare cat discernamant mai exista acolo ,la ministerul nostru?

Intr_adevar,examenul de admitere in cls.a IX-a ar trebui introdus urgent ,in aceasta vara!

0 0

13.12.2007 09:33 turcuadrian

Se pare ca cei care sustineau, chiar aici, tezele unice, nu mai au nimic de zis. Ceea ce ma deranjeaza este ca nimeni din conducerea scolilor, inspectoratelor, ministerului nu incearca sa remedieze ceva pentru proba la romana!!!

0 0

13.12.2007 10:01 danogex

Cat tamtam,pentru aceste teze cu subiect unic!Hai sa fim seriosi,ca aceasta modalitate de departajare a elevilor pe licee,nu face decat sa incurajeze nemunca.Ce rost are sa mai studieze elevii,daca ei au vazut ca la teza de matematica, elevii cu rezultate slabe in timpul semestrului, au obtinut note la fel sau mai mari ,decat cei care au muncit un semestru.Eu una,as opta pentru examen organizat de fiecare liceu in parte.Incotro indreapta onor ministerul nostru ,imvatamantul?Intreb si eu!!!!Are cineva un raspuns?

0 0

13.12.2007 10:04 danogex

Scuze!!!!!!!

0 0

13.12.2007 13:58 wilhelmpaul

Oare ne vom trezi vreodata la realitate? Toata lumea cunoaste starea invatamantului,dar nu o spune.Rezultate "extraordinare",insa nivelul elevilor este jalnic,de fapt.In acest ritm,nu stiu ce fel de scoala mai facem peste 10-15 ani.

0 0

13.12.2007 14:03 claudya_girl21

Ce mai pot zice de notarea tezelor ....nimic....Profesorii sunt considerati niste persoane care cunosc bine materia si binenteles cei care stiu sa noteze.....dar dorm asa cum o fac de obicei...si isi asteapta salariul si pe deasupra mai vor si respectati!Cine va plati greselile lor atunci cand au gresit la acordarea notei?Fiica mea nu si-a vazut lucrarea nici dupa 8 zile de la teza si asteata in continuare un raspuns...de ce tocmai ei i-a gresit nota?Profesoara i-a spus ca merita 7,70 dar a fost notata cu7,45.Un profesor i-a pus 7,70 iar al doilea7,20.Lucrarea nu poate primi mai mult de 0,50 asa ca nu are rost sa faca contestatie...ca nu castiga nimic...aceasta e explicatia profesoarei de matematica...Este demoralizata,nu stiu cum s-o fac sa-si revina maine are teza la romana...nu am crezut ca se pot face asemenea diferente de notare la matematica

0 0

13.12.2007 14:26 lililistanciu

Lucrarile corectate au fost pentru prima data, cu pix rosu. Deci toate greselile au fost subliniate, tocamai ca sa se previna contestatiile in lant. Problema , probabil, nu este nota in sine, ci acele 50 de sutimi care nu permit profesorului sa treaca in catalog nota 8,00.Deci, pana la urma mai putin conteaza ce stie elevul, ci nota este de baza.

0 0

13.12.2007 14:39 elena_calin_2007

Dumnezeule!!!!!!!!! Despre ce se vorbeste? S-a copiat ca in codru! Elevii foarte buni, care invata cu seriozitate din clasa I, sunt consternati. Cei mai slabi din clase le rad in nas pentru ca au luat 10, la fel cu cei buni. In ce tara traim? Ne mai FURAM mult caciula? Chiar nu intervine nimeni? Faceti sondaje prin scoli si vedeti ce note au la teze si comparati cu celelalte note, obtinute in cursul semestrului.

0 0

13.12.2007 14:46 dorinav

Bineinteles ca notele sunt problema pana la urma. Bietii parinti stau cu teama in suflet ca ai lor copii vor ajunge pe la cine stie ce liceu din cauza unor note de la tezele unice.Ma bucur ca de cateva zile media ne bombardeaza cu succesul invatamantului din Finlanda, Polonia si asa mai departe.In schimb cand se vorbeste de dascalii romani vedem numai agresiuni verbale sau fizice asuprea elevilor, cadre incompetente, teze la care se sustine ca s-a copiat, examene fraudate si lista poate continua. Ma intreb de ce nu apar si la noi oamenii care muncesc pentru ca elevii lor sa aiba rezultate la scoala ( nu la meditatii particulare), de ce nu se arata cate ore in plus nerenumerate fac dascalii romani pentru obtinerea performantelor. Adevarul este ca nimeni in afara noastra nu stie cat se munceste, dar media romaneasca are tupeul sa ne faca cel putin o data pe saptamana de doua parale. In momentul de fata subiectul de baza :tezele unice.Pacat!Parerea mea:examenul de admitere in liceu ar trebui introdus.

0 0

13.12.2007 14:59 paucosty

Ar trebui introdus urgent examenul de admitere în liceu!Poate ar fi bine să organizăm ceva în semn de protest!Nu poate să-şi bată joc chiar aşa de învăţământul românesc!Rog colegii care se pricep mai bine să vină cu o propunere!Dacă e cazul şi o grevă japoneză!

0 0

13.12.2007 18:58 sorinborodi

Singura sansa de care ne putem lega,asta este,examenul de admitere ! Ceva vom incerca in acest sens.

0 0

13.12.2007 19:07 geis

Ar trebui cat mai repede. Cred ca o scrisoare deschisa ar trebui semnata de cat mai multi dintre noi.

0 0

13.12.2007 19:18 ana2006

EXAMEN DE ADMITERE, fara nici un dubiu!!!

0 0

13.12.2007 21:45 nicoletas

dragi colegi,

chiar nu stiu ce sa mai inteleg?!de ce tot spuneti ca s-a copiat?

pai daca, si unde s-a copiat cine este de vina? nu cadrele didactice? de ce ati permis sa se intample asa ceva? cat de inconstient poti fi sa lasi elevii sa copieze sau sa le dai subiectele inainte cand se stie ca acestia povestesc peste tot cine si cum i-a lasat sa se inspire. de ce sa-ti risti serviciul cand se poate afla atat de usor cine a supravegheat in sala ,,geniilor,, doar ne-am scris numele pe lucrari cei care am supravegheat!!!eu am fost la supravegheat, nu i-am stresat pe elevi , dar atmosfera a fost de examen nu li s-a permis accesul in sala decat cu creion, stilou, liniar, au stat singuri in banca, iar rezultatele au fost cele meritate si asteptate. au luat 10 elevii care deja se afirmasera la olimpiade si concursuri si au fost si elevi cu note sub 5. nu mai dati vina pe ministru, pe sistem si pe nu mai stiu cine. daca noi am fi corecti, fiecare la locul lui, nu ar mai fi atatea probleme. nu stiu de ce spunem ca vrem schimbare, dar ne purtam mai rau ca inainte. cine sa faca aceasta schimbare si mai ales cu cine?

0 0

13.12.2007 21:47 ancad

suntem printre "fericitii" cu nota "furata"la istorie.Dupa ce a invatat lectie de lectie,ne trezim cu un 8,30 despre care profesorul spune ca trebuia sa fie cu cel putin 50 de sutimi mai mare.In loc sa ne canalizam eforturile pentru romana, stam si facem contestatii si incercam sa ridcam moralul copilului care isi vede spulberata munca si colegi care nu au invatat mai nimic to semestrul cu note de 9 si 10.

0 0

13.12.2007 23:06 spec

Va fi cea mai mincinoasa admitere in liceu de cand exista invatamantul romanesc....Se confirma ceea ce am scris si eu pe acest forum in legatura cu tezele unice...MEDC nu a tinut seama de faptul ca experimentul din anul scolar recent incheiat, la clasa a VII-a, a evidentiat faptul ca tezele cu subiect unic a reprezintat o mare formalitate si un mare stres pentru elevii din aceasta clasa. Formalitate, deoarece in majoritatea scolilor comisiile de organizare nu au manifestat corectitudine, de frica rezultatelor slabe... Tezele cu subiect unic au creat probleme de mare stres, la aceasta varsta (cl. VII-VIII), predarea-invatarea premergatoare tezei facandu-se prin infricosarea elevilor si nu ca pe o evaluare sumativa normala corelata cu celelalte tipuri de evaluare. ... Intradevar stresul unui singur examen de absolvire a gimnaziului(Teste Nationale) este inlociut acum cu un stres permanent, in fiecare semestru scolar: doua Teste Nationale in clasa a VIII-a + doua Teste Nationale in clasa a VII-a. Costurile financiare sunt si ele proportional cu numarul de Teze Unice, deoarece comisiile de la nivelul scolilor, judetelor etc vor fi platite in plus....Totusi, toti au sperat acum in corectitudine, dar iata ca se repeta „experimentul” de anul trecut si rezultatele sunt formale si irelevante.Ele sunt mai mult sau mai putin bune si foarte bune, dupa cum fiecare scoala (comisie de organizare ! ) reuseste sa le „aranjeze” ( ! ) pentru a nu figura la inspectiile scolare sau la diverse analize cu prea multe note sub 5. Examenul de admitere in liceu ramane cea mai buna modalitate, urmata de repartizarea computerizata pe locurile ramase...

0 0

13.12.2007 23:13 iondinro

Am sperat ca va fi mai bine,dar:

- cand lasam elevii sa copie, sa vorbeasca intre ei

- cand le suflam rezolvarea

Mai dam vina pe altii, cand educatorii

nu sunt educatori,oameni care nu vor sa isi pastreze demnitatea,ve

rticalitatea.Ne mai plangem ca nu suntem

respectati.Ne meritam soarta.

0 0

14.12.2007 06:58 rvasilem

Daca nu se vor verifica scolile in care s-au luat note mari la Tezele Unice, domnul ministru si cei din minister vor avea surpriza la celelalte teze din semestrul II, unde notele vor fi mult mai mari si vor disparea notele de la 1 la 5.

0 0

14.12.2007 10:19 lime

Sincer...nu se poate introduce eamenul de admitere deoarece,Ministerula precizat foarte clar..."Scolile care doresc sa introduca examen de admitere,trebuie sa anunte acest lucru de la inceputul anului scolar!"..si cum toata "tevatura" aceasta cu tezele a fost aprobata deabia la inceputul anului!deci..nimeni nu a avut cum sa propuna examenul de admitere la inceputul anului!Doar de la anul se vaputea face acest lucru...deci...sigur cei de cls a7a vor prinde si eamen de admitere...

0 0

14.12.2007 10:20 lime

Ma scuzati de repetitii...

0 0

14.12.2007 14:50 elly_020377

Vina este a supraveghetorilor.De ce au acceptat sa se copieze?Ce fel de cadre didactice sunt?Sa se introduca urgent examenul de admitere la liceu pt a fi triati elevii buni care sunt de altfel foarte putini.Ca si cadru didactic sunt foarte dezamagita de ceea ce se intampla in inv.rom.

0 0

14.12.2007 15:39 michelle3

La noi la scoala a fost exigenta maxima la supravegeat. Atmosfera a fost exact ca la testarea nationala. Nu s-a copiat, nu s-au dat rezolvari sau rezultate, copiii nu au vorbit intre ei. Rezultatele (cel putin cele de la matematica) au fost in functie de cunostintele fiecarui elev. Acela care avea rezulate bune si f. bune la diverse concursuri si olimpiade si in catalog note mari, acela a luat la teza nota peste 8,5 (si chiar 10). Codasii scolii (desi mult mai putini) au luat nota pe care au meritat-o. Adevarul este ca scoala noastra este in topul scolilor din oras. In ultimii 2 ani procentul de promovabilitate a fost mare (100% acum 2 ani si 99.5% anul trecut-490 admisi din 492).Se munceste pe branci.Sunt profesori daruiti acestei meserii, dar si elevi care vin la scoala pt. a invata.Desi e scoala de cartier, parintii isi aduc copiii din toate zonele orasului si chiar din alte localitati... Daca nu s-ar munci, nu am avea atatea diplome si medalii la diverse concursuri si olimpiade.Cu siguranta mai sunt in tara astfel de scoli si nu putine. Asa cum sunt si scoli unde...se fura rezultate. Cu Dumnezeu inainte! Sa speram ca se va introduce examenul de admitere in liceu (organizat de liceu) si atunci sita va cerne...

0 0

14.12.2007 15:58 stephanos_factory_of_meteors

la teza s-a copiat in draci....ce-i drept si eu am spus in draci la istorie dar nu cat ca cel de langa mine sa ia 10......am luat 9.80 scazandu-mi-se 4 puncte pentru ca am scris doua cuvinte gresite si mi s-a facut media cu 10 de la primul corector(9.60 +10.00)......o colega a luat 9.50 iar profesoara i-a gasit mai mult de 10 puncte mancate asadar trebuia sa ia mai putin de 8.50......la geografie....un coleg a luat 9.90 stand in spatele cuiva acare a luat 10.00 si care i-a dat practic sa transcrie pe foaia lui tot ceea ce a scris ea(dovada ca la rezultate s-a mirat ca el nu a luat 10 cand a scris totul de la ea)......respectivul a inceput sa spuna ca a luat mai mult decat mine ca e foarte destept.......as vrea sa stiu ceva simplu:exista ceva corect in aceasta cacealma de teza?!?

unu la mana s-a copiat in draci...adica s-a comunicat in draci doi la mana s-au dat note pe degeaba iar mie pentru un grup de cuvinte mi-a luat toate cele patru puncte de la prezentare la istorie........nu s-au respectat nici macar locurile in care trebuiau sa stea elevii in ordine alfabetica pentru ca pur si simplu au schimbat numerele intre ele sau au facut simple mofturi cum ca nu ar vrea sa stea intr-o anumita banca........asta e bataie de joc adevarata........eu inteleg sa spui cuiva ma...la un punct trei dar nu sa-i dai sa transcrie toata lucrarea......ce dracu e asta ca si eu am spus la istorie dar nu tot ci numai unde credeam ca va fi greu pentru altii dar nu toata lucrarea.......bataie de joc....si inca ceva: sper sa ia 2.50 toti cei care pe semestrul intai au copiat si au luat note mari si sa ramana corigenti pe vara astfel incat rahaturile astea de note sa nu-i ajute cu nimic pentru ca nu reflecta realitatea!!!sau...mult mai simplu sa se repete tezele cu profesori din alte scoli sau mai bine sa nu se mai dea nicio teza ca astea sunt prostii mai mari decat prostiile de tot cacatul ce sa zic acuma......

0 0

14.12.2007 18:56 t-i-n-a

din ce in ce mai rau.oare pana cand?tot noi prof. suntem de vina, in timp ce ,,bietii,, elevi nu mai pot de bine.au copiat, au fost ajutati .....si se cred tare destepti....am un gust amar dupa aceste teze unice.

0 0

14.12.2007 19:10 mimi_camp

sunt printre cei care au suprevegheat la teze. am facut-o in concordanta cu regulamentul. eu as vrea altceva sa remarc! debandada din scoala in zilele cu teze! ca invatatori am lasat copiii liberi acasa si am mers la supravegheat. parintii sunt disperati daca asa se va intampla in fiecare semestru de 4 ori!

0 0

14.12.2007 20:52 professorbujor

Excelente aceste teze cu subiect unic!Propun generalizarea lor la toate disciplinele,inclusiv la educatie fizica,desen,muzica,etc.De aceste teze ar trebui sa beneficieze si cei mici care deseneaza carlige si bastonase pentru a releva talentele mioritice .

0 0

14.12.2007 21:22 geis

Stimati colegi, cititi cerintele sub. II de la teza pentru clasa a VII-a(limba si literatura romana) si cititi indicatiile din barem. O sa vedeti cat de seriosi sunt cei care au alcatuit subiectele!!Mai mare rusinea!!!Sa ceri alctuirea unei compuneri despre unul din cei mai buni prieteni ai tai sau familiei tale model pentru cei din jur(trasaturi fizice si morale) folosind numele de Camelia, Costel, Ciprian sau Marina, iar in barem sa punctezi imaginea ANIMALULUI descris!!! Halal!!!

0 0

17.12.2007 23:51 monica_caruntu

In contextul in care supravegherea este sigurata de prfesorii scolii, tezele unice nu au nicio relevanta. In unele scoli profesorii "ajuta" cu buna stiinta invataceii ai caror note constituie "oglinda" unitatii de invatamant, iar in altele profesorii sunt corecti ( degeaba!!!). Se pare ca ne place sa fim ROMANI si sa ne hranim cu propria imagine falsa ( ba sa ne mai si mandrim cu ea in statistici)pe pielea viitorului acestei tari! Asta da REFORMA!!

0 0

17.01.2008 15:50 babacu

acum ne dam seama ca avem numai genii printre elevi?Adomnitei oare stie ce subiecte s-au dat la teze?RUSINE DE MII DE ORI.din rau mergem in mai rau.votati-i,dragi romani< ca sa fure ei si noi,sa fim trasi la raspundere ca nu le-am acordat copiilor lor note de genii.CEL MAI SLAB MINISTRU AL INVATAMANTULUI E ADOMNITEI.DUCA-SE ACASA!LASA-NE.LASA-NE.LASA-NE

0 0

20.12.2008 01:39 maryutza

buna...yo sunt eleva in cl a8a sh am dat tezele la istorie romana sh matematik....am luat 8 rom 7 mat sh istorie cik 9.25....deci,...ceea ce vreau sa spun e k subiectele au fost banale...exceptand matematik...putzin dar sh acolo....la noi directoare a stat cu noi in clasa sh ne supraveghea...nici un elev nu a pikt la nicio teza...s-au luat note peste 5 la mat sh rom peste 6 la istorie...intradevar nu pot spune k am colegi geniali...iar cei kre nu au invatzat nimik pe parcursul anului nu pot ingrasa porcu'n ajun dar atat kt am putut...noi cei kre stiam i am ajutat sh pe ceilalti sa iau makr o nota de trecere...in limita bunului simt...dar culmea a fo k la matematik...dat fiind faptul k o colega slaba la invatzatura a stat printre 3 colegi ff buni a luat de la fiekre kte cv sh a luat cea mai buna nota din clasa...hotu neprins negustor cinstit...dar ne am invatzat minte sh la istorie nu s a miskt nimeni...teza a fo incredibil de ushoara nici nu a fo nevoie sa se vorbeasca...la matematik a fo putzin ma dificil dar am trecut sh peste....la clasa7a s a luat la mat doar o nota de 7a iar restu 2sh 3 pe kpete....jalnik dar adevarat....noi suntem o clasa ktusi de putzin unita dar cei de a7a sunt egoisti sh rai unul cu altu...oricum...rezulatele tuturor elevilor se vor vedea la liceu...knd dak au medii mari sh intra la licee bune..de prestigiu sh nu invatza...note pe nedrept o sa sufere sh atunci o sa fie ce o sa fie:))...deja imi imaginez o colega din clasa kre a luat 8 la mate sh7 la rom sh kre nu stie nici makr sa citeask corect sa intre la un liceu mai bun sh sa stea sh sa beleask ochii la profesorii sh sa nu inteleaga nimik...nu e mai mare rusine dekt sa ajungi la liceu sh sa nu stii notiuni de baza...mai ales sa nu stii sa citesti..jalnik:))...oricum...o sa se vada cunostintzele fiekruia in viitorii ani....daca vre o d.na,sau domn profesor vrea sa vb cu mn...ii astept cu cea mai mare placere la id ul: dark_buterfly_mary...nu strik niciodata sfaturile unei pers adulte...mai ales a unei pers invatzate...va salut...

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 3 evenimente

«SEPTEMBRIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Să avem o evaluare care sa testeze competențele elevilor la fiecare final de an. Astfel vom vedea în ce stadiu se află generația , cum putem sa îmbunatățim sistemul de educație şi profesorii care nu-şi fac treaba şi încă folosesc metode şi o gândire învechită să nu mai poată profesa. În plus , feedback-ul eleviilor sa fie luat în serios , pentru că nu e ok în 2024 doar elevul sa poată fi sacționat ,iar profesorul nu , ba chiar să abuzeze de putere.

71 voturi | 2 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: bobarucristiana2010 Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN