Şcoala cu
bune practici

52 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

CONCURSUL INTERJUDETEAN ,,SIMBOL SI INOVATIE''

CONCURSUL INTERJUDETEAN ,,SIMBOL ŞI INOVAŢIE” Ediţia I - organizat de LICEUL TEORETIC ,,TRAIAN DODA” CORP B CARANSEBES în colaborare cu
INSPECTORATUL SCOLAR JUDETEAN CARAS-SEVERIN,CASA CORPULUI DIDACTIC CARAS-SEVERIN, AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI CARAS-SEVERIN, CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE BUCUREŞTI
Acest concurs se desfăşoară în cadrul Programului Mondial ECO ŞCOALA, program coordonat la nivel naţional de Centrul Carpato- Danubian de Geoecologie, susţinut de Ministerul Educaţiei şi Cercetării şi Ministerul Mediului şi Gospodăririi Apelor. Şcoala noastră este înscrisă în acest program.
Concursul se adresează elevilor creativi din învătământul prescolar, primar si gimnazial şi se desfăşoară în perioada 01.02.2008 - 29.02.2008.
Obiective urmărite:
-valorificarea materialelor refolosibile în cadrul orelor de ”Abilităţi practice” si ”Educaţie tehnologică” în învătământul prescolar, primar si gimnazial ;
-stimularea si promovarea capacitătilor creatoare ale elevilor;
-promovarea în lucrările elevilor a istoricului, tradiţiei si legendelor mărtisorului;
-promovarea parteneriatului dintre invăţământul preşcolar - primar şi gimnazial prin realizarea unei publicaţii şcolare cu creaţiile artistice ale participanţilor.
SECŢIUNILE CONCURSULUI:
a)Mărtisor confectionat din materiale refolosibile;
b)Felicitare de Mărtisor;
c)Creatie literară (eseuri, legende şi poezii, inspirate de această traditie românească).
Pentru sectiunile martisor si felicitare, lucrările vor fi confectionate din materiale refolosibile. Persoană de contact-instit.Nicoleta Valusescu, tel.0720003010, 0255513091, e-mail: nicoleta_valusescu@yahoo.com. Lucrările nu se returnează.
La proba de creatie literară proprie materialele se vor redacta pe format A4, pe o singură parte, la un rând, cu margini egale de 2 cm, text aliniat „justifield”. Titlul va fi scris cu majuscule(Times New Roman, 14, Bold). La două rânduri de titlu se vor scrie: numele elevului, clasa( Times New Roman, 12, Bold). La două rânduri de numele autorului se va scrie conţinutul lucrării (Times New Roman, 12, Bold). Numele învăţătoruluiprofesorului,scoala, adresa scolii, localitatea se vor consemna la sfârsitul lucrării. Persoană de contact-instit. Elena Lepădat, tel.0723488002, ,0255513091, e-mail: elena.lepadat @yahoo.com.
Pentru buna organizare a concursului (premii, diplome, cheltuieli corespondentă), suntem nevoiti să impunem o taxa de participare de 3 lei (RON) pentru fiecare lucrare.
Lucrările, formatul electronic şi mandatele poştale vor fi trimise pe adresa Nicoleta Valusescu, Strada Cetăţii Nr. 4, Loc Caransebes, Jud.Caras-Severin, Cod.325400 până în data de 29 .02. 2007 cu specificarea pentru concursul „SIMBOL ŞI INOVAŢIE ”, unde vor fi selectate de către un juriu stabilit, format din reprezentanţi ai I.S.J. Caraş-Severin,C.C.D. Caraş -Severin, Agenţia pentru Protectia Mediului Caras-Severin şi profesori de specialitate. Rezultatele concursului, desemnate de un juriu de specialitate, se vor transmite la fiecare scoală participantă.

Interes general | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: valusescu | 16.02.2008 20:54 | 1092 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 17 evenimente

«IULIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Să avem o evaluare care sa testeze competențele elevilor la fiecare final de an. Astfel vom vedea în ce stadiu se află generația , cum putem sa îmbunatățim sistemul de educație şi profesorii care nu-şi fac treaba şi încă folosesc metode şi o gândire învechită să nu mai poată profesa. În plus , feedback-ul eleviilor sa fie luat în serios , pentru că nu e ok în 2024 doar elevul sa poată fi sacționat ,iar profesorul nu , ba chiar să abuzeze de putere.

0 voturi | 0 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: bobarucristiana2010 Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN