Şcoala cu
bune practici

52 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

A început selecţia manualelor de Comunicare în Limba Română, clasa a II-a!

Stimate cadre didactice,

Începând cu data de 9 august 2023, ora 10:00 până la data de 21 august 2023, ora 10:00 este deschisă platforma pentru selecția noilor manuale școlare care vor fi utilizate în anul școlar 2023-2024!

Produsul INTUITEXT care poate fi ales din platformă este:

Manualele INTUITEXT respectă integral programa școlară și conținutul științific. Conținutul acestora este accesibil, interactiv și valoros, având propuneri de exerciții care asigură fixarea noțiunilor.

Manualele sunt concepute în așa fel încât să stimuleze gândirea critică, lucrul în echipă şi învățarea prin descoperire.

Acestea conţin numeroase și variate resurse de învățare, precum:

  • Simulări;
  • Jocuri cu interactivitate;
  • Ordonare de elemente;
  • Completarea spațiilor libere;
  • Exerciții interactive.

Răsfoiți manualele în format digital >>

Manualele au fost elaborate de o echipă de autori formată din: Ștefan Pacearcă, Mirela Mihăescu, Anița Dulman, Crenguța Alexe și Otilia Brebenel cu experiență în acest domeniu, acumulată de-a lungul a peste 30 de ani. Echipa este formată din cadre didactice care au contribuit la îmbogățirea teoriei pedagogice prin numeroase publicații de specialitate (ghiduri metodologice, auxiliare didactice, articole în reviste de specialitate, lucrări metodico-științifice etc.). Implicarea în elaborarea unora dintre programele școlare și-a pus amprenta asupra modului în care echipa de autori a conceput manualul, abordarea fiind în spiritul și litera noii programe școlare.

Manual de Comunicare în limba română – clasa a II-a

  • Manualul tipărit este împărțit în 11 unități de învățare, prezentate sub forma unor lecții de predare, recapitulare, evaluare, ameliorare și dezvoltare.
  • Manualul digital include 74 de imagini, 37 de animații și filme și 27 jocuri, exerciții interactive care contribuie la dezvoltarea interesului faţă de învăţare și stimulează învăţarea prin efort propriu.

Interes general | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: intuitext | 09.08.2023 10:21 | 2677 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 17 evenimente

«IULIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Să avem o evaluare care sa testeze competențele elevilor la fiecare final de an. Astfel vom vedea în ce stadiu se află generația , cum putem sa îmbunatățim sistemul de educație şi profesorii care nu-şi fac treaba şi încă folosesc metode şi o gândire învechită să nu mai poată profesa. În plus , feedback-ul eleviilor sa fie luat în serios , pentru că nu e ok în 2024 doar elevul sa poată fi sacționat ,iar profesorul nu , ba chiar să abuzeze de putere.

3 voturi | 0 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: bobarucristiana2010 Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN